Eve Online > Przedpokój

Powitanie

<< < (3/3)

karolus10:
Do wormhole brałem noobshipa/shuttla dlatego ,że nie chciałem stracić (jedynego) statku probującego wraz z ładunkiem a wlatując do WH nie spodziewałem się powrotu 8).

Ogólnie trochę czasu się "czaiłem" z EvE (brak czasu itd...) i przygotowałem się nieco ze strony teoretycznej czytając to forum , wiki EvE online i E-uni oraz parę pdfów, choć oczywiście to wszystko nabrało sensu dopiero po kilku godzinach rozgrywki i skończonym Tutorialu  :P. Po za tym korzystam ile mogę z cierpliwości osób na kanale "centrala noobs" którzy także mi wiele pomogli ;).

Jeśli chodzi o statek do PvP / PvE to zamierzam dążyć do wyżej wymienionego Hurricane'a - podobno to bardzo dobry okręt i przy tym wygląda rewelacyjnie (choć wybrałem matarów ze wglądu na projectile, nie wygląd ;p). Wiele osób ingame polecało mi kaldaryjskiego caralala i (przede wszystkim) Drake'a ale nie za bardzo do mnie przemawia używanie rakiet jako głównego uzbrojenia >:D.

Colonel:

--- Cytat: karolus10 w Grudzień 22, 2011, 23:16:41 ---... wylądowałem w zasięgu MWD, a mój reaper uległ niemal natychmiastowej dezintegracji...

--- Koniec cytatu ---

to mnie ciekawi, mozesz jasniej  :) ?

Kharim:
mwd najprawdopodobniej jest tu skrótem od Mobile Warp Distruptor :)

karolus10:

--- Cytat: Colonel w Grudzień 23, 2011, 16:32:33 ---to mnie ciekawi, mozesz jasniej  :) ?

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie, chodziło mi o Mobile Warp Disruptor, choć ten skrót jest jak widzę zarezerwowany dla rodzaju "dopalacza" (micro warp drive).

W skrócie, wylądowałem w bańce koło POSa a dzieło zniszczenia dokończyły wieżyczki :P.

Colonel:

--- Cytat: karolus10 w Grudzień 23, 2011, 18:27:05 ---...chodziło mi o Mobile Warp Disruptor,
choć ten skrót jest jak widzę zarezerwowany dla rodzaju "dopalacza" (micro warp drive)...

--- Koniec cytatu ---

o teraz lepiej :)
do exploracji Anoikis wyskiluj sobie Covert Ops'a a pozniej mysl o T3, najlepiej Loki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej