Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
-A- Strikes Back
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: yalien w Marzec 07, 2012, 19:18:29 ---Cat to nie miejsce na flamewar, poza tym Twoje zdolności do manipulacji są znane w polskim komunity. Przyjmij do wiadomości że napisałem to co napisałem spodziewając się Twojego trolla. :P. Poza tym wolę zrekrutować Gobbinsa niż Cat-a który parafrazując znane przysłowie: "Dużo ryczy ale mało kili daje". >:D.
--- Koniec cytatu ---
lol :) sprobuj czasem cos napisac nie asekurujac sie slowami takimi jak "flamewar" albo "troll", ktorych znaczenia najwyrazniej nie rozumiesz. Poza tym kolejny raz popelniasz blad - to, ze Ty masz na jakis temat jakas tam opinie, nie znaczy, ze jest to "opinia obowiazujaca". To ze wypowiadasz sie w imieniu AAA czy mitycznego "polish community" (naprawde nie wiem, kogo masz na mysli) jest po prostu smieszne :P
A wracajac do tematu, wlasnie zresetowalismy caly AAA blok. See you on the grid. o/
sc0rp:
--- Cytat: yalien w Marzec 07, 2012, 19:18:29 ---Poza tym wolę zrekrutować Gobbinsa niż Cat-a który parafrazując znane przysłowie: "Dużo ryczy ale mało kili daje". >:D.
--- Koniec cytatu ---
Lol, nie zebym jakos szczegolnie lubil cata, ale czy to nie on ostatnio bomberem przetracil nighthawka i 3 drejki? A i jeszcze jedno czy Gobins to nie czasem alt kogos z pl ktory pod tym nickiem od lat za avoxera robi?
Skeer:
Cat, chodź do nas, będziesz mógł pokazać -A-, jak marny jesteś w pvp :D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Skeer w Marzec 07, 2012, 20:50:31 ---Cat, chodź do nas, będziesz mógł pokazać -A-, jak marny jesteś w pvp :D
--- Koniec cytatu ---
Ale nie musze isc do was, bo wlasnie ich zresetowalismy 8)
Nitefish:
A nie zresetowaliście ich już dawno temu? Btw - teraz resety są modne, my też resetujemy xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej