Eve Online > Dyskusje ogólne

CCP rozdaje prezenty na święta

<< < (3/20) > >>

Merovingin:
Kiedys bylo tak ze mozna bylo miec dwa remapy. Niedlugo potem jak zlikwidowano training skills (i kazdy mial remap dostepny) CCP rozdawalo remapy , ktore sie sumowaly jesli nie wykorzystales poprzedniego. Mam nadzieje ze w tym przypadku jest tak samo.

Asag:
Wie ktoś do kiedy można dokonać wyboru?

[VIDE] Herezja:
Ja powinienem mieć obecnie 2 remapy (które dostajemy co rok) i 1 remap jako podarek od CCP a ... mam jeden dostępny więc te rozdawanie bonusowych remapów i ich późniejsze kumulowanie jest BARDZO DYSKUSYJNE.

Pol Kent:

--- Cytat: Herezja w Grudzień 13, 2011, 11:37:51 ---Ja powinienem mieć obecnie 2 remapy (które dostajemy co rok) i 1 remap jako podarek od CCP a ... mam jeden dostępny więc te rozdawanie bonusowych remapów i ich późniejsze kumulowanie jest BARDZO DYSKUSYJNE.

--- Koniec cytatu ---

Zwłaszcza w sytuacji że remap ma być dostępny PO 22 grudnia a dywagacje o tym czy go widać czy nie prowadzone są 10 dni wcześniej  ;D

[VIDE] Herezja:
Pol zapoznałeś się z moim postem od początku do końca?

ps. Dla "nie kumatych" powinienem mieć już teraz 3 dostępne remapy a mam jedynie jeden i stąd moje refleksje na temat bonusów od CCP bo zamiast dodawać to odejmują i zamiast mieć 3 mam 1.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej