Eve Online > PVE

[PVE] Raven Navy Issue

<< < (2/5) > >>

Goomich:

--- Cytat: Gromor w Grudzień 01, 2011, 08:09:17 ---Capacitor Power Relay II

--- Koniec cytatu ---

Meta 4 są lepsze.

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Grudzień 01, 2011, 10:58:27 ---Tank dość nędzny w stosunku do kosztu, podobnie jak przyrost siły ognia w stosunku do ceny czwartego balistyka
Łącznie w ficie koszt fitu to jakieś 700-800kk...

--- Koniec cytatu ---
Z czego 400 mil same BCSy ;)

--- Cytat: Isengrim w Grudzień 01, 2011, 10:53:43 ---A gdzie ta raciara ma latac? Bo tym fitem podanym przez Darka to raczej w jakims bezpiecznym kurwidołku. W hisecu bym nie ryzykował. :)

--- Koniec cytatu ---
Bez przesady teraz znerfili PZU wiec imo jest zbyt tani aby podpadl pod suicide.

A odnosnie frakcyjnych damage mod - raciarka sluzy do zarabiania iskow a nie for fun (no przynajmniej dla mnie) wiec im wiekszy dps tym mniej potrzeba czasu aby zarobic okreslona ilosc iskow.
Odnosnie DED boostera - no niestety T2/frakcyjne boostery ssaja jak chodzi o cap efficiency. Do pulsacyjnego tank ok - ja preferuje cap stable jesli juz jestem zmuszony latac na aktywnym tanku. Inna sprawa ze CNR od czasu Tengu to sredni pomysl, ale skoro kolega chce CNR i stac go na hull to powinno byc go stac na fit.

Doom:

--- Cytuj ---A odnosnie frakcyjnych damage mod - raciarka sluzy do zarabiania iskow a nie for fun (no przynajmniej dla mnie) wiec im wiekszy dps tym mniej potrzeba czasu aby zarobic okreslona ilosc iskow.
--- Koniec cytatu ---
Problem z ravenem jest taki że cruise generalnie obsysaja w porównaniu z ckm matarskich shipów lub mega pulsami amarskich, te dodatkowe kilka punktów dps / paredziesiąt alphy to niestety za mało, bc wciąż leci na dwie salwy, w bs i tak nawet nie uzyskasz rożnicy jednej, w małe ścierwa wiadomo, albo spdnie na strzał albo i tak łyknie kilka, co innego na tengu / nighthawk a nawet dreju cerberze, tam widać i czuć tą różnicę powodowaną przez bcs, na bs słabo to czuć na 3 dmg modach, na 4 jak jest masakryczny stack penatly to już strata isków.

--- Cytuj ---Do pulsacyjnego tank ok - ja preferuje cap stable jesli juz jestem zmuszony latac na aktywnym tanku.
--- Koniec cytatu ---
Ten tank jest gówno nie stabilny, na nos t2 i tak mało co i rzadko kiedy da się ssać, a bez nosa to i tak jest pulsacyjny tank w dodatku duzo mniej efektywny od xl wersji

Taritura:
3xccc na cnr to pomyłka.... Repka X-large też...............

Spokojnie da się robić misje na 3 hardenerach 2 painterach + large boster.+ 3 rigi (mix rigor i flare)+ drony 3xcnballistic i power diagnostic + drony..

Jeżeli kontrolujecie agro i spawny spokojnie można zrobić poł misji bez odpalania repki.....
Włącznie repki jak schielda jest powyżej 30 % to pomyłka......
Najlepszy tank do porządny dps...
I i głupie stanie na misji 0 prędkość też nie pomaga w tankowaniu.....

Doom:
Kpisz sobie waść, albo misje na które latasz są l3

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej