Eve Online > PVE

[PVE] Raven Navy Issue

<< < (5/5)

Szczutek:
Nie ma sie co spinac.... dla kogos kto ma slabsze skille i zrobil tych misji niewiele setup cap stable powinien byc priorytetem. Dla kogos kto zna kazda misje doskonale i potrafi kontrolowac agro tankowanie dpsem moze okazac sie lepszym pomyslem. Poza tym.... ja nie mam tak uber jak inni i mi czasem wylacza internet, albo obciazony sprzet sam sie zrestaruje. W takiej sytuacji setup cap stable daje mi szanse przezycia, gdzie tank dpsem przestaje byc jakimkolwiek tankiem.... No i nie wiem na ile kont jedziesz te misje Tar, ale jak na jedno to rzeczywiscie jestes niedzielnym misjonarzem... Ja niewyobrazam sobie robienia np 3-4misji naraz Navy Ravenem na dps tanku z kontrolowaniem agro na kazdym koncie/misji. W takiej sytuacji tez wybralbym setup cap stable. Chlop zadal pytanie.... otrzymal pare fitow i jest dobrze. Poszuka jeszcze gdzie indziej, bedzie mial wiecej mozliwosci dopasowania i tyle. Dobrze, ze wogole cos dostal  ;D ;D ;D

[admin]Watek wyczyszczony ze spamu. Wracamy do dyskusji o fitach na CNR
Doom[/admin]

Prowe:
Celuję w Navy Ravena do L4 i tak powoli go sobie składam w oczekiwaniu na skille oraz ISK. Przejrzałem masę wątków i co gracz to inny pomysł, jednak zauważyłem wspólną dla wszystkich fitów prawidłowość - rigi. Nie szukając daleko, bo na BattleClinic, pierwsze 8 najwyżej punktowanych fitów do L4 ma w rigi wsadzone Rigory i Flare. Tylko jeden ma włożone 2xCCC. Natomiast tutaj czytam, że lepiej zamontować 3xCCC. I teraz już nie wiem co lepiej - CCC czy Rigor\Flare? Nadmienię jeszcze, że w evehq czego bym nie wsadził, to i tak cap nie będzie stabilny (nie jest to moim celem typu must have), ale to akurat pewnie wina słabych skilli.

Swoją drogą, czy ktoś mógłby wrzucić jeszcze kilka fitów, którymi lata na L4 i sprawują się wybornie? Zależy mi na przetestowanych rozwiązaniach. Mogą być nawet koszmarnie drogie i wymagające tony skilli - przynajmniej będę wiedział, w którym kierunku się rozwijać.

Doom:
Do niedawna poleciłbym Ci tengulca  który juz na t2 ficie jest mniej wkurzający niz raven, a na chinkowym  ficie jak coś CIę nie zdejmie na salwę, lub nie wysuszy z cap'a to nie zajedzie, ale idzie nerf hml więc nie wiedamo jak to bedzie po patchu.
Z bs sugerowalbym przyjrzenie się scorpionowi navy, dps tylko jak na zwykłym ravku, ale za to tank jak na pancernika przystało.

Jesli chodzi o rigi to flary itp są na dps, a konkretnie aby rdukować straty dps przy strzelaniu w cele mniejsze niż bc, rigi ccc poprawiają capacitor i sa kluczowe do stabilnego tanka (przy stosownie drogim ficie nawet na cnr takie coś się da złozyć)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej