Eve Online > PVE

[PVE] Raven Navy Issue

<< < (4/5) > >>

Isengrim:

--- Cytuj ---Damsel, i inne cieżkie
--- Koniec cytatu ---

Mysle, ze to wystarczy w kwestii rozeznania w misjach. Damselke robiłem ... Harbingerem sfitowanym na misje lvl 3. Trochę to trwało, ale helou, to w najlepszym razie przecietnie trudna misja 4 poziomu.

Doom:
On po prostu jest niedzielny misjonarz i tyle.
Naprawde ciekaw jestem ile czasu zajęłaby tak sfitowanym ravkiem blokada przeciwko blood lub sanshy (calość moim sprzętem robie poniżej 20 minut 8) )

sc0rp:
Generalnie imo Cruise missle ssaja, od czasow Tengu. Tak jak napisal FITTIpalti jesli korzystac z BSow to tylko na Torpach tyle ze CNR na torpach wyglada papierowo.

Taritura:
Niedzielny misjonarz .... daruj sobie...
Mam wrażenie ze jakby sie dało latać thanym w high na misje  lvl 4 latał byś  na 3 ccc i 2 capitalowe repki + frakcyjne hardy bo "tanku nigdy nie zawiele" ......

Widze że kompletnie nie rozumiecie o co w tym moim ficie chodzi..... 
Co do damisel ocvzywiście jakby sie ktoś uparł to i by bomberem w 2 h zrobił ale po co ?

Co do blokady .. w caldari ich nie dawali :)
Naszczęście etap high secowych misji już mam za sobą....

P.S. Czyżby tak słabo wam w WH idzie że musicie L4 w high klepać ?

--- Cytat: Doom w Grudzień 02, 2011, 10:49:54 ---On po prostu jest niedzielny misjonarz i tyle.
Naprawde ciekaw jestem ile czasu zajęłaby tak sfitowanym ravkiem blokada przeciwko blood lub sanshy (calość moim sprzętem robie poniżej 20 minut 8) )

--- Koniec cytatu ---

------------------------
Edit Co by nie trolować :)
Temat jest o RAven navy issue... latałem takim fitem kiedyś gdy nie było tengu.. skili na golema  itp. itd. Wasze fity się też dobrze sprawują też na początku szedłem w tą stronę... czyli booster X-L i ccc .... Wraz z przyrostem skili wypracowałem sobie taki ficik. Dla osób które co dopiero wsiadają w CNR jest on bardzo nie przyjazny i bardzo łatwo można w nim spać jeżeli się nie kontroluje misji itp.. 

Doom:

--- Cytat: taritura w Grudzień 03, 2011, 07:58:58 ---Niedzielny misjonarz .... daruj sobie...
Mam wrażenie ze jakby sie dało latać thanym w high na misje  lvl 4 latał byś  na 3 ccc i 2 capitalowe repki + frakcyjne hardy bo "tanku nigdy nie zawiele" ......
--- Koniec cytatu ---
To Dark nie ja, jak już

--- Cytuj ---Widze że kompletnie nie rozumiecie o co w tym moim ficie chodzi..... 
Co do damisel ocvzywiście jakby sie ktoś uparł to i by bomberem w 2 h zrobił ale po co ?

--- Koniec cytatu ---
Chodzi w nim o to że robisz misję w czasie dłuższym niż powinieneś pomimo tych fikusnych painterów i rigów. Tengu na tylko t2 ficie:
- dalej strzela
- mocniej strzela
- dużo celniej - mniejsze kary za sig i speed (dla przykładu rakietamy fury kasuję wszystko jak leci, bez rigów i z aż jednym painterem)
- tank ma kilka klas lepszy i stabilniejszy
- jest też szybszy i to sporo szybszy wiec te pare misji z drabinkami które warto robić robi nie tylko szybciej kasując raty ale też szybciej zmieniając pokoje
- kosztuje sporo mniej

--- Cytuj ---Co do blokady .. w caldari ich nie dawali :)
--- Koniec cytatu ---
Jedna z najlepszych i najwydajniejszych misji. Chociaż jak widzę wersja guristowa nie iestnieje

--- Cytat: Herezja w Grudzień 03, 2011, 14:28:19 ---Co by nie mówić a raczej nie pisać trafił Dooma między oczy albo w jaja ];p

--- Koniec cytatu ---
W nic nie trafił, po prostu nie będę odpowiadał na zaczepki trola który wstydzi się swojego maina, w dodatku zorientowanego w pewnych sprawach jak ludki które zwykle kradną nam puszki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej