Śmietnisko > Off Topic

(nie)zabawne petycje do admina

<< < (2/3) > >>

Goomich:
Ale dlaczego musisz wrzucać cytaty jako code? Przecież to sie nie skaluje z oknem!

Syntion:

--- Cytat: Mona X w Listopad 30, 2011, 18:33:49 ---Ale dlaczego musisz wrzucać cytaty jako code? Przecież to sie nie skaluje z oknem!

--- Koniec cytatu ---

A kto ci powiedział, że muszę? :)
Po prostu wrzucam je jako kod dla odróżnienia od mojej treści wpisu. Łatwiej jest wyłowić sobie okiem same petycje jak się czyta (o czym pisałem zresztą w pierwszym wpisie tutaj).

Dagund:
niech zgadnę... ultima?  :P

HammerSnake:
Serwery ultimy są jeszcze na chodzie? Myślałem, że to już historia. Przynajmniej jak ja grałem to stały internet był dostępny tylko w dużych miastach i nie wszędzie + średnia wieku była raczej wyższa niż w evce. Chyba, że była jakaś "inwazja neostradowa" jak wszędzie w internecie.

No i nie było wowa, lineage, gry się kupowało na bazarze itp itd. Kto by w to teraz grał i płacił do tego za to $$.

Chociaż w tibie wciąż grają i płacą 8).

Syntion:

--- Cytat: HammerSnake w Grudzień 01, 2011, 20:53:17 ---Serwery ultimy są jeszcze na chodzie? Myślałem, że to już historia. Przynajmniej jak ja grałem to stały internet był dostępny tylko w dużych miastach i nie wszędzie + średnia wieku była raczej wyższa niż w evce. Chyba, że była jakaś "inwazja neostradowa" jak wszędzie w internecie.

No i nie było wowa, lineage, gry się kupowało na bazarze itp itd. Kto by w to teraz grał i płacił do tego za to $$.

Chociaż w tibie wciąż grają i płacą 8).

--- Koniec cytatu ---

Nie jest to ultima.
Nie mam zamiaru z wami tutaj w wątku robić rozkminek z jakiej to jest gry. Nie o to w tym chodzi :)
Są odwołania i tyle.  Czasem śmieszne czasem, żałosne albo desperackie. A czasem wszystko naraz. :D

Czasami jednak niektórzy mają "ciekawe"  problemy.

--- Kod: ---Temat zapytania: Przedmioty za seks.
Opis zapytania/problemu:
Witam.
W tym zgłoszeniu jest bardzo nietypowa sprawa. Chciałem się zapytać, czy za expienie,
 dawanie przedmiotów w grze za seks w życiu realnym można dostać bana? Osoba, która
 chce mnie usadzić ma screena, gdzie napisałem tak jakbym "kupił" seks. Kobieta, z
 którą jest omówiony wyżej przypadek zrobiła to z miłości, a nie za przedmioty.
 Przygarnę tu cytat z tabeli kar - zabrania sie handlu waluta z gry oraz przedmiotami
 czy postaciami w grze za realne pieniądze. Jednak seks to nie pieniądz.
Pozdrawiam i Przepraszam za kłopot.

--- Koniec kodu ---

... i jeszcze dziwniejsze.

--- Kod: ---Powód odwołania:
Witam ! Chciałym odblokowac konto za pomocą SMS-a , powód jest tego taki że koń mi
 zginie i jestem szefem mojej gildi. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby . Z
 szacunkiem i goryczą.
Dodatkowe informacje, które uważasz, że mogą być pomocne:
Poniosło mnie bo mój kuzyn się żenił na ślubie przepraszam .
--- Koniec kodu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej