Śmietnisko > Off Topic

(nie)zabawne petycje do admina

<< < (3/3)

Isengrim:
ROFLMAO,

Dear CCP, can I sell my girlfriend for a faction fitted Nyx? Would that be considered RMT? >:D

Syntion:
Kolejna dawka petycji.

Ostatnimi czasy dużo mniej petycji. Tak więc znacznie trudniej jest o te "artystyczne".
Być może jest to efekt wywiadówek w szkołach i banów na internet od rodziców.

Ale w końcu wpadło coś godnego uwagi.

--- Kod: ---Powód odwołania: nauczka oraz cytata z Pisma Świętego

Dodatkowe informacje, które uważasz, że mogą być pomocne: cytat: "Proście a będzie wam dane" jeżeli będzie możliwość
proszę i to bardzo nauczyło mnie to coś. Pozdrawiam(nie mam zamiaru juz nigdy używać hacków)

--- Koniec kodu ---

No cóż może gracz prosto z rekolekcji i taki swojski rachunek sumienia przed świętami.
Zresztą to nie jest odosobniony przypadek przyznania się do winy i proszenia o wybaczenie oraz pomoc.
Zobaczcie sami:

--- Kod: ---Witam chciałem zgłosić kradzież konta imię w grze ****** postać jest aktywna twierdzi że kupiła konto od ****** za 7k i *nazwa przedmiotu*.
Ja konto też kupiłem na allegro mam dowód zakupu, kupiłem za 130 zł. Proszę o pomoc. konta nie chcę już odzyskać tylko stracone pieniądze.
kupiłem z allegro od **********. link do strony z allegro *tu link do allegro*
Diękuję i proszę o pomoc

--- Koniec kodu ---

Prawda że ładnie? ;D

GL&HF
Syntion

Syntion:
Przed świętami nawet gracze wydają się być łagodniejsi.

--- Kod: ---powód odwołania:
ODBLOKUJ PROSZE BO MNIE OJCIEC BOBIJE ZE ZABLKOOWALEM M KONTO PROSZE

--- Koniec kodu ---

Łagodniejsi, nie mądrzejsi.
Zresztą nieważne, kolejny przykład:

--- Kod: ---Opis zapytania/problemu:
(chyba problem techniczny)
co sie stało z moja głową?!!!! zepsula sie i caly czas tak mam i inni gracze tez to widza!!!!

--- Koniec kodu ---

... tiaaa

GL&HF
Syntion

Syntion:
A po świętach "gracze" zaczynają mówić "ludzkim" głosem:

--- Kod: ---Wy pierdolone jebane leniwe skurwiele zbanowaliście mi konto a tu kurwa napierdala 200 drop hacków po grze i wy nic z tym nie robicie kurwa jebane leniwe cwele.
Ja tylko używałem standard hack z [tu byl url do strony] bo poprostu nie chciałem wydawać na to z item shopu,ale powiedziałem że to sie nie powtórzy a wy mi
nei chcecie odbanowac konta.Zgłaszałem do jebanego cwela ''[tu byla nazwa admina]'' ze poszczególne osoby mają drop hacki a ten cwel nic nie zrobił i te drop hacki
dalej zapierdalają i kradną uczciwym gaczom drop.Róbcie kurwy tak dalej to ta gra zejdzie na psy. I odbanujcie mojego chara,przepraszam za brzydkie słowa
ale sie wkurwiłem i prosze o odbanowanie mojego konta. Uzywanie hacków sie juz nie powtórzy. Z poważaniem MISTRZ TEJ GRY

--- Koniec kodu ---

No cóż. Z mistrzem się nie dyskutuje ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej