Eve Online > PVP
[PVP] Potrzebny ship
Isengrim:
--- Cytat: Lt Rook w Listopad 29, 2011, 16:37:00 ---Sooooooo 2009. Ja się nie znam, ale chyba lekką przesadą jest przefitowywanie statku co drugą misję, bo raty inne.
--- Koniec cytatu ---
Ja tam zazwyczaj starałem się o tym pamiętać, póki Abaddonem na misje latałem. Faktycznie w przypadku Nightmare'a nie ma to już aż takiego znaczenia. :P
Doom:
--- Cytuj ---Doom, i już sobie wyobrażam hangar statystycznego misjonarza w hi, 10 navy ravenów, każdy opisany nazwą misji na jakiej można go użyć. Kpisz waść?
--- Koniec cytatu ---
Chyba Ty kpisz sobie. Kto w dobie tengu używa cnr'a?
Poza tym nie 10 a najwyżej 3 - coś ze spawarami na blood / sanshe, np Paladin, cos na angele Mach lub vargur, cos na serpenty i gueri czyli tengu, do tego ten z najmomcniejszym tankiem do zwalczania merców i wsio, albo 3 vargury / machy każdy z jednym typem amo i dronek (emp, fusion, phasd plasma)
W moim wypadku są to wręcz dwa statki - tengulec z uniwersalnymi inetykami, paladyn na to co twierdzi że kinetyka uniwersalna nie jest (do tego vargur alta, i dominiks drugiego alta :P )
Lt Rook:
Misjonarstwo w pigułce by Doom.
Wracając do tematu, Legion na dual small repach, small a-type są fajne i tanie.
Goomich:
--- Cytat: Lt Rook w Listopad 29, 2011, 16:37:00 ---Sooooooo 2009. Ja się nie znam, ale chyba lekką przesadą jest przefitowywanie statku co drugą misję, bo raty inne.
--- Koniec cytatu ---
Cholera, zapamiętywanie fitów wyłączyli?
Yogos:
Hm coś przegapiłem, dlaczego zakładacie że to do hisecu ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej