Eve Online > PVP

[PVP] Potrzebny ship

<< < (6/12) > >>

Nitefish:
Co do amarrów to polecam zamienić neuty na nosa, neut gówno da a nos pomoże utrzymać capa (przecież z założenia amarr bije na close bo wtedy ma wygar nieziemski).
Zamiast dps dronek lepsze będą ecm, bo wtedy raciarka sobie nie postrzela jak dostanie jama.

Tak czy siak wszystko zależy jaką raciarkę chce się puknąć bo jak Mando wspomniał niektóre mogą niemiło zaskoczyć.

Yogos:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 29, 2011, 16:01:10 ---Conflagów nie ruszali (chyba), ale i tak w sytuacji 1v1 warto ich używać.

--- Koniec cytatu ---

Mnie drażnił pently do trackingu na nich.

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 29, 2011, 16:01:10 ---Niemniej... lasery do bicia raciarek to słaby wybór.

--- Koniec cytatu ---

Zależy, bo raciary mają to do siebie że fitują resy pod raty, więc na ravena u guristasów albo serpentisów bardzo często latarki są jak znalazł  >:D
A na wycieczkę po sanshowych terenach dużo lepszy matar z lewym prostym w explo  :P

Lt Rook:

--- Cytat: Yogos w Listopad 29, 2011, 16:34:06 ---Zależy, bo raciary mają to do siebie że fitują resy pod raty, więc na ravena u guristasów albo serpentisów latarki są jak znalazł  >:D

A na wycieczkę po sanshowych terenach dużo lepszy matar z lewym prostym w explo  :P

--- Koniec cytatu ---

Sooooooo 2009. Ja się nie znam, ale chyba lekką przesadą jest przefitowywanie statku co drugą misję, bo raty inne.

Doom:

--- Cytuj ---Co do amarrów to polecam zamienić neuty na nosa, neut gówno da a nos pomoże utrzymać capa (przecież z założenia amarr bije na close bo wtedy ma wygar nieziemski).
--- Koniec cytatu ---
Wiesz jak ciężko rozwalić dobry omnitank raciary jak jest zrobiony cap stabel w okolicy picka? Pojedyńczy statek może nie przebić nawet z pełnym agro ratów, po to neut

--- Cytuj ---Sooooooo 2009. Ja się nie znam, ale chyba lekką przesadą jest przefitowywanie statku co drugą misję, bo raty inne.
--- Koniec cytatu ---
Przesada? Jaka przesada. To jest poprostu kuresko upierdliwe, dlatego ja dobieram statek do misji i nie ruszam fitów poza uzupełnieniem od czasu do czasu amunicji i/lub dron :p

Lt Rook:
Doom, i już sobie wyobrażam hangar statystycznego misjonarza w hi, 10 navy ravenów, każdy opisany nazwą misji na jakiej można go użyć. Kpisz waść?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej