Eve Online > Garażownia

Zasady działu

<< < (4/7) > >>

ManganMan:
Przed chwilą byłem na Failheapie. Tam jest tak jak mówiliście: Fity w jednym dziale (jak wcześniej na Centrali), oraz są Indeksy, które pomagają w organizacji, ale jak już mówiliście, same są trudne do zorganizowania :) .
Formalnie nie mam nic przeciwko adaptacji rozwiązania z FHP, mimo że aktualna organizacja Garażowni jest OK.

Xarthias:
Hmm... Fregata, Cruiser, Battlecruiser, Battleship, Capital, Industrial... To nie wygląda na pierdylion... :P

Doom:
Zapomniałeś o destro, barkach i superach :P

SokoleOko:
Skopiujmy rozwiązanie z FHC... po cholerę wynajdywać koło od początku. W razie czego deklaruję pomoc.

Ranshe:

--- Cytat: ManganMan w Listopad 06, 2011, 09:02:58 ---Przed chwilą byłem na Failheapie. Tam jest tak jak mówiliście: Fity w jednym dziale (jak wcześniej na Centrali), oraz są Indeksy, które pomagają w organizacji, ale jak już mówiliście, same są trudne do zorganizowania :) .
Formalnie nie mam nic przeciwko adaptacji rozwiązania z FHP, mimo że aktualna organizacja Garażowni jest OK.

--- Koniec cytatu ---

Lol serio człowieku? Co w tym trudnego do zorganizowania? Tworzysz temat, kopiujesz listę z FHC, uzupełniasz linkami do archiwalnych fitów. To nie jest trudne, tylko zajmujące trochę czasu, może z pół godzinki jakoś tak na oko.

@Xarth - otwórz sobie EFT i zobacz ile tego :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej