Śmietnisko > Flamewar
Moja rozmowa z byłym memeberem obecnego LFNu - każdy powinien to przeczytać
Syntion:
--- Cytat: Isengrim w Listopad 04, 2011, 15:29:37 ---Nie. Youki sprzedal chara za kase. (Podobno) LFN zaraportowal to do CCP. CCP zbanowalo chara (jego swiete prawo).
Chodzi o to, ze LFN ma opinie korporacji zezwalajacej na, a w kazdym razie jest prowadzone przez ludzi, ktorzy sami boca i sprzedaja na Allegro, stad oburzenie.
--- Koniec cytatu ---
Mhm czyli Youkihiro/Hiroyouki - przestępca (w świetle regulaminów CCP) oskarża teraz innych domniemanych przestępców, którzy Jak uważa sam Youkihiro/Hiroyouki zadenuncjowali go do adminów EVE że dokonał przestępstwa?
--- Cytuj --- zupelnie nie spodziewalem sie zagrozenia z strony "kolegow" z lfn
--- Koniec cytatu ---
Domniemanych bo póki co chyba nikt z tego ohydnego i plugawego LFNu zbanowanego konta nie ma.
Bardzo fajne krętactwo i tłumaczenie jak to małe przestępstwo popełniłem i poniosłem karę a przecież są inni dużo straszniejsi przestępcy, którzy grają sobie nadal.
Widzę, że "hype" na "hate" nadal macie w sobie duży skoro niektórzy decydują się na upublicznianie tak słabych, żenujących i plotkarskich pogaduch jak ten zamieszczony tu log.
Ten watek jest we właściwym miejscu (flamewar) ale jego tytuł "Odp: Moja rozmowa z byłym memeberem obecnego LFNu - każdy powinien to przeczytać"
Tak, tu się zgodzę co do jednego - każdy powinien wiedzieć że jak przestępca chce się wybielać i/lub umniejszyć swojej winie to wkopie każdego na kogo będzie łatwo winę większą niż jego samego zwalić niezależnie czy to jest prawda czy nie.
Ja obecnego LFNu też nie kocham, c0venu również nie uwielbiam ale są pewne granice po których największe nawet pajacowanie, wzajemne się trolowanie itp wygłupy są już niesmaczne i już nawet nieśmieszne.
I cytowanie tego logu w takim konkretnym hejtowym kontekście jest najlepszym przykładem że owych granic nie widać już nawet na horyzoncie.
Przyklepcie teraźniejszemu LFNowi jeszcze Smoleńską katastrofę, brak podwozia w boeningu i kryzys gospodarczy na świecie bo czemu nie... to i tak już jest wystarczająco absurdalny wątek ten cały fight c0ven vs lfn.
A może to już nie jest LFN vs c0ven tylko Player v Player. Jeśli tak to nazywajmy rzeczy po imieniu. Nienawidzę tego a tego skur%!@%@#$@ bo to i to...
PS: I żeby tak smutno nie kończyć kolejna dawka skarg graczy z innej gry (gl&hf):
--- Kod: ---3. Inne naruszenia zasad:
jak dla mnie ten caly pl to skurwiale gówno .
jutro ide z ojcem na policje i kurwa macie wpierdol.
znajde was i wsadze wam pałe w dupe .
jebane geje ; /
4. Odwołanie od blokady konta:
Powiem tak gram w ta gre juz ponad 2 lata z mała przerwa. To ze miałem
wypadek samochodowy to juz moja sprawa leze w łuzku z połamanymi dwoma
nogami jedyna rozrywka dla mnie jest teraz ta gra ktura bardzo
lubie.Nie wiem dlaczego tak surowo mnie potraktowaliscie trzeba było
dac mi blokade na 24 godz i tez bym zrozumiał ze pewnych zeczy nie
wolno robic.Ja wiem ze za pewne zasady ale wescie tez pod uwage owy
fakt ze oprucz tej gry nie mam co robic wiec jest to sytułacja
wyjartkowa i mozna to jakos załatwic. Wiem ze zasady sa jasne i proste
zrozumiałem swuj bład w wiecejtego nie p[opełnie. Prosze was jako
gracz ktury bardzo lubi ta ogre i ktury nigdy nie okradł zadnego z
graczy wrecz pomagał ile sie dało iu ile byłem w stanie.Prosze was
dajcie mi jeszcze 1 ostatnio szanse zrobie wszystko zebyscie sie na
mnie niezawiedli. "
--- Koniec kodu ---
Isengrim:
TBH mnie ta drama z LFNem nie dotyczy, bo jeszcze w c0venie wtedy nie bylem, ale smiesznie sie te trolle czyta.
A czy "nasi" troche czasem przesadzaja... uczciwie mowie, ze nie wiem, ale widze ze Ozzy i spolka zdrowo im zalazl za skore, a to skadinad sympatyczni ludzie. :)
Deaell Portt:
Wyszlo na to, ze ta osoba na tsie PM to druga osoba, ktora zostala zraportowana przez osobe z korpa LFN. Widget przeslal mi pmke w ktorej mi napisal, ze nie ma z tym nic wspolnego i ja mu wierze. Wiem, ze ludzie Widgetowi chca przypisywac rozne rzeczy, ale to nie jest jedna z takich sytuacji.
Napisal, ze on w to bagno nie bedzie wskakiwal i ja mu sie nie dziwie. Osoba co kupila char od kolegi po prostu chciala zaoszczedzic na 2x plex . Co sie niestety zemscilo. Wiec dla kazdego lekcja pogladowa jak sie koncza takie rzeczy zalatwiane nawet wsrod kolegow z rl z pominieciem CCP. Dramatu nie ma bo kolega oddal pieniazki temu koledze. Tylko niestety konto ma status bana.
Co by sie oszukiwac kazdy alians, korp ma chary, ktore sa wspoldzielone. Bo CCP dajac bana uzasadnilo to tym, ze konto bylo wspoldzielone bo nie maja mozliwosci udowodnienia sprzedazy konta. A gm tez napisal tej osobie, ze raport pochodzi od jego ex-korp membera.
Co do LFN to sam nie wiem bo w c0venie juz nie jestem od dawna, a widze tylko, ze piloci z LFN, ktorych szanowalem i uwazalem za opoke tego korpa albo juz wogole nie graja albo sa w innych ally/korpach. Za to slysze tylko pewne rzeczy od ex-memberow LFN, o akcji na polishu i inne niezbyt fajne rzeczy. O apa i ich pilotach swoje zdanie juz dawno temu sobie wyrobilem. A juz po sensacji z botami nizsza juz byc nie moze. A szkoda bo kilku pilotow z LFN w zyciu bym nie podejrzewal, ze sa tak bardzo nastawieni na isk w tej grze. No, ale to moze i tez wina CCP, ze wymusza bocenie aby byc konkurencyjnym w 0.0 . A moze dla innych EVE to sposob na zarabianie na EVE. Patrzac na allegro i oferty plexow czlowiek sie zaczyna zastanawiac :-) .
SokoleOko:
Dobra, wszyscy już wiemy, jaki jest "new look" LFN.
Syntion, masz tego więcej? Bo po "idę z ojcem na policję..." skropiłem klawiaturę rzęsistymi łzami :D
Nawigacja
Idź do wersji pełnej