Śmietnisko > Flamewar

Moja rozmowa z byłym memeberem obecnego LFNu - każdy powinien to przeczytać

<< < (3/4) > >>

Syntion:
[ 2011.11.02 10:00:10 ] Youki Trader > naprawde spodziewalem sie ze wiecej klopotu sprawi to stwierdzenie przeklejone przez pawulonka
[ 2011.11.02 10:00:41 ] Youki Trader > o sprzedazy plexow, zupelnie nie spodziewalem sie zagrozenia z strony "kolegow" z lfn

Ciekawe co to było za stwierdzenie przeklejone przez pawulonka o sprzedazy plexow.

A tak z trochę innej beczki ale też banująco-admińskiej. Poniżej komunikacja po zbanowaniu konta od użytkownika do administratorów, dwa przykłady (inna popularna MMORPG;) ):
(Pisownia oryginalna)

--- Kod: ---Odwolanie od blokady konta za fishbota:
Dostałem Bana na konto , na którym grał chory brat ( niewidomy), łowil
ryby i nawet nie wiedzialem ze go kickneło .. wpisuje id i hasło
pojawia sie komunikat "twoje konto jest zablokowane" Zdziwilem sie
odrazu, i kieruje do Was wielkie rozczenie. Czy jezeli brat ma
uposledzony wzrok i sobie klikal nad woda, ( nic nie zlowil bo nie
widzi ..) to odrazu ban, moge powiedziec ze nie wszyscy w tej grze są
nie uczciwi i maja zle intencje.Pozdrawiam

Odwolanie od blokady konta za wulgi:
spierdalaj skurwysynie , mam was w dupie . kurwa nic nie zrobilem do
chuja pana a wy mi za gowno bana dajcie ?? gra schodzi na psy kurwa
. walcie sie na ryj . pozdro

--- Koniec kodu ---

akira akawa:
hahaahaa :D
Mistrz- był kuzyn , teraz bedzie ślepy brat^^

Isengrim:
Mi kiedyś koleś, którego zbanowaliśmy na forum przysłał odwołanie z przytoczonym orzecznictwem Sądu Najwyższego, bo był radcą prawnym. ;)

Syntion:
Tak czy inaczej nie bardzo wiem czego autorka sie spodziewasz po tym watku?
Dla mnie z zalaczonego logu wynika, ze albo Youkihiro/Hiroyouki opchnal chara trybem innym niz pozwala na to CCP czyli trybem nielegalnym albo zostal zbanowany dlatego, ze ktos (w domysle jaks zly czlowiek z LFN) doniosl na niego do CCP ze bocil i/lub sprzedawal tak zarobione iski za prawdziwa kase.

Poprawcie mnie jesli sie myle ale jesli Youkihiro/Hiroyouki sprzedal chara nielegalnie to sam sobie jest winien.
Jesli natomiast ktos podkablowal ze Yukihiro boci i zarabia na wymianie isk/pln to nalezy tej osobie podziekowac a nie wieszac na niej psy bo to znaczy ze podobnie jak Ja czy CATfromCheshire jest to osoba ktorej zalezy aby bociarstwa w EVE nie bylo. Paradoksalnie tym logiem Anulcia pokazala nam jednoznacznie ze CCP mialo racje banujac konto Youkihiro/Hiroyouki.
Czy nie tak?

Isengrim:
Nie. Youki sprzedal chara za kase. (Podobno) LFN zaraportowal to do CCP. CCP zbanowalo chara (jego swiete prawo).

Chodzi o to, ze LFN ma opinie korporacji zezwalajacej na, a w kazdym razie jest prowadzone przez ludzi, ktorzy sami boca i sprzedaja na Allegro, stad oburzenie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej