Informacje > Ogłoszenia

Zmiana Hostingu

<< < (4/9) > >>

HammerSnake:
Dobra robota i jeszcze wszystko wygląda lepiej niż poprzednio tylko stronkę trzeba będzie treścią zapełnić.

KiFuso:

--- Cytat: Doom w Listopad 02, 2011, 09:42:58 ---reszta - pyskówki z administracją hostingu na temat jej pomysóów odnośnie uprawnień konta (no bo np po co mi możliwość importu czy exportu bazy danych inna niż przez phpmyadmina? )

--- Koniec cytatu ---

Trzeba było wybrać lepszy hosting który ma doświadczenie w hostowaniu podobnych stron i pomaga w przenosinach. Tak, takie firmy istnieją.

Ranshe:
Mzone-net? Co to za krzak w ogóle znaleźliście ;)

Doom:
Kwestie związane ze znalezieniem hostingu to nie była moja działka, ja robiłem tylko za czarnucha od brudnej roboty.
Nie sprawdzi się ten to jeszcze była zdaję sie jedna możliwość.
O kwiatkach pokroju dostępów niestety dowiedzieliśmy się ciut późno żeby zmieniać decyzję. Zresztą wszystko wreszcie stoi. Jesli nie wyjdzie cos naprawdę paskudnego np nie okaże się że obecny hosting, należy jednak do grupy która obserwuje klienta i potem na podstawie ruchu przycina transfery wysyłając jednocześnie reklamę droższego konta z wyższymi  transferami, to problem zniknie na dłuższy czas

Ranshe:
Ruchu jak ruchu, zeżarcia procka raczej. Chociaż SMF nie wiem jak pod tym względem wygląda akurat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej