Informacje > Ogłoszenia
Zmiana Hostingu
Doom:
Nigdy do tej pory nie miałem z tym problemów na forach smf. jedyny wyjątek który być może dałby jakieś na to światło to gildia, ale z kolei tam nie nalerzę do technicznych wiec nie wiem jak taki moloch sobie z tym radzi (tym bardziej że to stoi na kilku serwerach :P )
Ranshe:
Gildia afair stoi na dedykowanych maszynach (a przynajmniej kiedyś stała), nie na shared-krzak-hostingach, więc tam mają to w dupie :)
Melisanda Armida:
--- Cytat: Ranshe w Listopad 02, 2011, 17:32:57 ---Mzone-net? Co to za krzak w ogóle znaleźliście ;)
--- Koniec cytatu ---
Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj. Ty bys polecil 1&1 albo home.pl
edit: Wiem wiem Ty w hostingu siedzisz od lat...
Ranshe:
--- Cytat: Stela Armida w Listopad 02, 2011, 23:03:03 ---Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj. Ty bys polecil 1&1 albo home.pl
edit: Wiem wiem Ty w hostingu siedzisz od lat...
--- Koniec cytatu ---
No tak, jak argumentów brakuje a piana z ust leci, to zawsze można po człowieku pojechać. Żałosne, ale jakoś wcale nie dziwne.
Melisanda Armida:
--- Cytat: Ranshe w Listopad 03, 2011, 09:19:11 ---No tak, jak argumentów brakuje a piana z ust leci, to zawsze można po człowieku pojechać. Żałosne, ale jakoś wcale nie dziwne.
--- Koniec cytatu ---
Argumentow Tobie najpierw zabraklo, dlatego odpowiedzialem w Twoim stylu zebys zrozumial.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej