Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PLIM] Polish Immortals - Dyskusja
Rash'kan:
--- Cytat: Deaell Portt w Listopad 04, 2011, 14:21:43 ---
Ps. PM nie mialo i niema poza jednym z czlonkow nic wspolnego z PI. Wiec prosze nas w to nie wciagac. Pierwsze tez slysze, ze mielismy cos tam leciec i kogos za raczke trzymac. Ceo Tom wyraznie powiedzial, ze on nic do tego nie ma, ale jak ktos tam poleci to jego sprawa. PM to korp demokratyczny wiec kazdy robi to co chce.
.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak to wygląda z waszej strony, ze strony PI wygladalo to tak, ze mieliscie:
a) zalozyc z PI alians
b) sporo waszych czlonkow mialo do nich przejsc
c) pomagaliscie za plecami all the time w nie wiadomo jaki sposob
Tak o relacjach PM i PI mowiono w PI :)
Deaell Portt:
--- Cytat: lenart2500 w Listopad 04, 2011, 15:18:06 ---Nie wiem jak to wygląda z waszej strony, ze strony PI wygladalo to tak, ze mieliscie:
a) zalozyc z PI alians
b) sporo waszych czlonkow mialo do nich przejsc
c) pomagaliscie za plecami all the time w nie wiadomo jaki sposob
Tak o relacjach PM i PI mowiono w PI :)
--- Koniec cytatu ---
Mysle, ze chlopaki z PI trolowali waszego szpiega na tsie. Nic mi nie wiadomo o jakims przechodzeniu, wspolnym ally, jakies pomocy za plecami. Wiem tylko, ze kolega z PM pytal, czy ktos nie chce pomoc bo to jacys jego znajomi z rl.
Rash'kan:
Nasi szpiedzy, to ja i byłem szpiegiem dla swojego alta i nikogo innego -.-"
I nie, nie trollowali, widać po prostu ktoś roztaczał inną wizję współpracy niż miała być rzeczywiście.
deckard:
Najwyrazniej niektorym zbyt ciezko jest zrozumiec w miare proste wypowiedzi więc uściśle.
Jedyna osoba z PM zwiazana z PI jestem ja Ygrim vel Nocny Pelzacz
PI nigdy nie prosiło o pomoc bo dawali sobie rade, to ja prosiłem o pomoc dla nich.
PI nie robiło nobspawnów była to moja nieprzemyślana decyzja przydzielenia im nowego młodego ceo o którym sadziłem ze jest na tym samym poziomie.
Twoje prywatne rozmowy z Otaka srednio mnie interesuja aby nie powiedzieć jak głęboko w d... to mam, osobiście mam w nosie od kogo i czego cie zwyzywał, tak dlugo jak bylo to prywatne i upublicznianie takich informacji uwazam za niskie, szczegolnie że wszyscy oburzeni moga sobie zajrzec na flejma - żenada, czy inne publiczne topiki pełne "kultury". Ja osobiście uważam szpiegów za k..y jak ktoś wchodzi na ts i udaje kolegę rl tylko po to aby wykorzystać te informacje potem w grze to nie wiem jak inaczej go nazwać. TYM TEZ dla mnie jesteś.
Potrzebowałeś alt korpa i szpiega na ts który dawał ci info kto gdzie w czym jest i co robi aby zabić niewyskilowane riftery. Ful pro graty naprawdę chylę czoła faktycznie pokazałeś klasę centrali.
Co do Rataxa to znam go 2 lata i oba topiki jasno powiedziały trolom dziękujemy, uderz w stół a nożyce się odezwa 4 podstrony kilka dni ... bez komentarza. Oczywiście z małymi wyjątkami nie wszyscy użytkownicy centrali to id... i - i te osoby miału prawo zirytować sie z powodu sarkastycznego charakteru notek - ale znamienita większość. Niestety zbyt późno zorientowałem sie ze Ratax zaczął grę w eve i nie miałem okazji przekazać mu info aby polskiego community szukał wszędzie ale poza banda troli na centrali i / = troliszu. Na szczęście już zdążyłem mu to przekazać. Także chłopaki radzą sobie świetnie.
Rash'kan:
Mniej emocji wiecej slownika :)
Tak, potrzebowalem alt korpa, zeby rzucic wardec, niestety nie moge strzelac do niewyskilowanych rifterow bez wardeca, co za niedobra mechanika gry :/
PI nie robilo noobspawnow tylko przylatywalo jeden za drugim na miejsce bitwy, zwal jak zwal.
Moje prywatne rozmowy nie mialy miejsca, bo rozmowy nie podejmowalem, niskie to jest obrazanie kogos za killa w grze.
Wiadomosc jest tutaj, gdzie ma miejsce dyskusja o korpie i jego poziomie.
Nie interesuje mnie gdzie masz te rozmowy, nie prosilem Cie o czytanie ich :)
A uwazaj sobie szpiegow za kogo chcesz, slyszalem ze: "to tylko gra" :)
No coz, bez szpiega musialbym szukac niewyskilowanych rifterow, vexoro i megasow, jeszcze tego brakuje zebym tracil na to czas :)
I Misiu Przesłodki nie kłam na temat tej pomocy, gdyż wiele razy padalo na tsie pytanie o alians i za kazdym razem odpowiadales ze nie bedzie z tym problemu :)
Powiedz po prostu ze za wiele obiecywales :)
I juz sie tak nie emocjonuj, przeciez to tylko gra!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej