Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PLIM] Polish Immortals - Dyskusja

<< < (20/25) > >>

deckard:
Oczywiście ze to tylko gra tak długo jak robisz to w grze a nie prywatnie rozmawiasz z ludźmi na ts a potem umieszczasz prywatne rozmowy na publicznym forum. Jak cie obrażał to także mam w nosie bo robił to prywatnie jak ci się nie podoba to masz piękna opcje ignore. polecam korzystanie a nie przeklejanie na forum jaki ty biedny jesteś

Obrażanie szpiegowanie jest częścią gry i częścią gry jest traktowanie szpiegów w określony sposób. Proste każda akcja ma określone konsekwencje jak ci sie nie podobają to ich nie podejmuj. Wciągasz forum w grę i politykę Eve i dziwisz sie ze ktoś ci odpowiada zgodnie z sytuacja z gry?! Pozatym jak już powiedziałem wyżej wyciąganie prywatnych rozmów na publiczne forum aby udowodniając swoja racje, szczególnie tych wyciętych z kontekstu uważam za niskie i nie jest to kwestia gry ale charakteru człowieka.

Co ja im obiecywałem to wiem, i w każdej chwili wole przyjąć 100 nobów z bez sp niż jednego gracza twojego pokroju. Proste oni dobrze wiedza na jakim sa poziomie i świetnie sobie z tym radzą, bez problemu uczą sie od innych graczy z większa ilością sp a suport tych graczy maja duży i ja jestem jedna z mało znaczacych tam osób o czym też świetnie wiesz.

Co do super pro dark eve to jeszcze będziesz mial okazje to pokazać i udowodnić osobom powyżej 1kk sp znającym przynajmniej w podstawowym stopniu mechanizmy eve.
Z mojej strony tyle, pouczanie na temat oddzielania gry od sfery prywatnej to zacznij od siebie.

Edit  stylistyki zgodnie z sugestia na dole

Rash'kan:
Alez ja nie mam pretensji jak mnie nazywasz, spokojnie, rozumiem, ze Ciebie to strasznie boli :)

Poza tym wiadomosci od Otaki nie sa wyciete z kontekstu, zabilem go, dostalem 2 wiadomosci, koniec.
Zadnego kontekstu nie bylo.

Nooo akurat na jakim poziomie sa to chyba za bardzo nie wiedza, ale faktycznei ucza sie od innych graczy :)
Z supportem bym nie przesadzal, choc faktycznie jest.

W ogole fajne zdanie: "a support tych graczy maja duzy i ja jestem jedna z nielicznych tam osob..."
To maja duzy support, a jestes jedna z nielicznych osob?
Cos nie ten tego...
Zdan nie skladasz, obietnic nie pamietasz...

No i bardzo przepraszem Eve-Centralę, że wciągam was w grę nazywaną Eve!
Wybaczcie panowie, wybaczcie.

Szczutek:
 :) Nie ma sie co spinac  :) Nie wszystkim spodobala sie ich "niczym niepoparta pewnosc siebie" i tyle. "Czyn", ktorego dopuscil sie Rash tylko wyjdzie im na dobre. Z mojego punktu widzenia NIE ZROBIL NIC, albo zrobil cos o czym kilka osob tutaj myslalo, zeby im "utrzec lekko nosa" - chyba mu sie naprawde nudzilo ;) Ja bym nie dal rady... za malo maja  ;D. Teraz jak ciulaja jeszcze ISKi to death penalty, szczegolnie Megasa moze byc trudne dla nich do przyjecia, sadzac po hate mailach.
BSI takie komenty ma w opisie korpa ;D ;D ;D. Kazdy kto to przeczyta wie z kim ma do czynienia ;) i gdzie tacy "miszczowie" lataja.
Podsumowujac... dzieki temu wszyscy tylko zyskali...
PI jest teraz czujne jak nigdy  ;)
Otaka/j23hans juz wpie... shipa klasy BS... kolejne wtopy jak sie zdaza, beda latwiejsze do przelkniecia dla niego i reszty korpa - ma mocniejsza psychike, reszta korpa wie, ze shit happens, maja juz szablon do mail hate'owania lub znudzi im sie wysylanie takich wiadomosci po x wtopach 
Rash dostal pare hate maili - mocniejsza psycha/poznal nowe slownictwo (ja poznalem ;) bede mial czym "pozaginac" kolegow w piaskownicy)
wszyscy mozemy sie posmiac/poobruszac
znaczy sie... jest dobrze  >:D

SokoleOko:
Rash'khan pokazał Wam jak działa się w Eve, powinniście mu być wdzięczni za dobrą lekcję za niską opłatą w postaci wdupionych paru lol-shipów.

Przyznam, że po tej akcji moja ocena CBC znacząco wzrosła, nie sądziłem że są tam takie talenty :)

Minna Hinata:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 05, 2011, 20:45:39 ---Rash'khan pokazał Wam jak działa się w Eve, powinniście mu być wdzięczni za dobrą lekcję za niską opłatą w postaci wdupionych paru lol-shipów.

Przyznam, że po tej akcji moja ocena CBC znacząco wzrosła, nie sądziłem że są tam takie talenty :)

--- Koniec cytatu ---

QFT, +1

Deckard, ty naprawdę mało wiesz o szpiegach w EVE. Oni mieli że tak to powiem "namiastkę" prawdziwego szpiega i avexora. Wyobraź sobie, że są i tacy co nie ujawniają się przez lata tylko po to by kiedyś dojść do stołka dyrektorskiego, zwinąć isk z corp walleta, zwinąć całe assety, wystawić do zabicia co droższe shipy i wyjść z szatańskim uśmiechem na ustach.

Choć podejrzewam, że już takiego mają, młode korporacje mają nawyk kolekcjonowania isków na corp wallecie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej