Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PLIM] Polish Immortals - Dyskusja

<< < (6/25) > >>

littleozzik:
Pierwsze co powinni zrobić to usunąć centralę z bookmarks. Przyjemność z grania znacznie wzrośnie.

Zsur1aM:

--- Cytat: Nitefish w Październik 23, 2011, 13:24:02 ---To że nie boją się walczyć o niczym nie świadczy

--- Koniec cytatu ---

Z mojego doświadczenia 90% tzw 'pvperow' boi się walczyć,  jak nie mają kolegów za plecami (ew. falcona w cloaku) lub nie są po prostu pewni zwycięstwa.
Tbh więcej szacunku mam do tych którzy próbują i przegrywają (nawet do tych którzy po prostu odmawiają walki) niż do tych którzy za każdym razem podkulają ogon i spierd.. bez słowa na localu gdy nie maja gangu na standby (tutaj pozdro dla kilku osób).
Taka dygresja.

Póki co patrzac na ich st(r)aty możemy jedynie powiedzieć ze wtapiają ze względu na brak wiedzy, ewentualnie nie boją się wydokować ze stacji  ;D

Nitefish:
Zsuriam, zazwyczaj pvp'er nie podejmuje walki jeśli bankowo wdupi shipa lub kiedy wie, że obok czai się "coś jeszcze". To, że np ty twierdzisz, że jesteś sam nie oznacza, że on to widzi w ten sposób :P

sneer:
sory Nite ale jak lecisz na czyis teren
mijasz scout alty
to taki argument generalnie nie działa
i ja się podpisuję pod tym co pisze Zsuriam obiema rękami bo widziałem tego dużo
często jest dużo czasu żeby się rozejrzeć
a najczesciej na localu na propozycje jakiegos spariingu czytasz ze nie ten fit , mama woła , leci na spotkanie , i ze nie jest tchórzem ale dzis biorytmy niewłaściwe etc ...
codziennie kilka takich tekstów czytam i w curse i w szeroko pojętej okolicy
a zdażało mi się juz gonić dramielem i próbować wymusić walkę na daredevilach i sabrach ....

Nitefish:
Tak, szczególnie jak się poogląda kb korpów pvp to "prawie zawsze" jest fair walka :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej