Eve Online > Przedpokój
Składamy hołd w stronę półświatka EVE
Yurioni:
--- Cytat: Rataxas w Październik 21, 2011, 13:02:10 --- Dziekuje za entuzjastyczne przywitanie Polskiego Community - Administracja moze topic zamknac zanim wiochą co niektórzy zaczna siać.
--- Koniec cytatu ---
juz kapitulacja? u r no fun mister :/
--- Cytat: Rashla w Październik 21, 2011, 13:04:06 ---Aha i jeszcze jedno...
Tak..duże poczucie patriotyzmu widać po filmikach. Bitch please.Don't piss me off.
--- Koniec cytatu ---
pomijam juz wysokie skille lingwistyczne :D
Rataxas:
--- Cytat: Rashla w Październik 21, 2011, 13:04:06 ---Aha i jeszcze jedno...
Tak..duże poczucie patriotyzmu widać po filmikach. Bitch please.Don't piss me off.
--- Koniec cytatu ---
Nie za bardzo wiem do czego bijesz ? Na filmiku każdy był pod wpływem alkoholu ( dodatkowo dodam ze to tylko jedno skrzydło klanu w chwili obecnej jest nas około 70 osób na róznych grach. ) i sie wygłupiał. Nie robiliśmy tam niczego nie patriotycznego , nabijanie się z jezyka niemieckiego uważasz za ?? No własnie za co ?
No tak czy siak dziękuje za przywitanie jest mi niezmiernie miło poznać ADMIN/MOD może zamknąć temat - liczyłem na bardziej kulturową akceptajce na forum ( nie mowie o pawaniu miłościa czy rżnięciu posiaczków , jak zwał tak zwał )
Nitefish:
--- Cytat: Rataxas w Październik 21, 2011, 13:02:10 --- ...Administracja moze topic zamknac zanim wiochą co niektórzy zaczna siać.
--- Koniec cytatu ---
Stary, nie każdy mieszka w uber wspaniałym hisecu, gdzie możesz sobie bezpiecznie stać przed stacją paląc fajeczkę ;)
My mieszkamy w npc 0.0, tam jest taka zabita dechami wiocha że hej. Cywiliza tutaj nie dotarła, a jak dotarła to raczej od tej militarnej strony.
Rataxas:
--- Cytat: Nitefish w Październik 21, 2011, 13:08:32 ---Stary, nie każdy mieszka w uber wspaniałym hisecu, gdzie możesz sobie bezpiecznie stać przed stacją paląc fajeczkę ;)
My mieszkamy w npc 0.0, tam jest taka zabita dechami wiocha że hej. Cywiliza tutaj nie dotarła, a jak dotarła to raczej od tej militarnej strony.
--- Koniec cytatu ---
Khm , Khm ... latałem już po low secach ( straciłem juz kupe statków :> ) i mamy nawet zagrzane miejsce w Soju który prowadzi wojny w Wormholach. Problemem na dzis to tylko skille są. Zanim nie bedą na odpowiednim etapie no cóż ... sorry EGO Boy , ale kumple którzy rypia tu po 7 lat wiedzą doskonale że ktoś kto ma konto niespełna miesiąc raczej w wromholu szans nie ma.
Na forum po prostu mówię - przywitałem się - przywitaliście mnie - jest impreza ... no tyle po co drążyć temat mama Was nie kocha ? Czy chłopy z PKS'u ?
Azbuga:
--- Cytat: Rataxas w Październik 21, 2011, 13:08:02 --- liczyłem na bardziej kulturową akceptajce na forum
--- Koniec cytatu ---
nie przestawaj :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej