Eve Online > Przedpokój

Składamy hołd w stronę półświatka EVE

<< < (10/22) > >>

Nitefish:

--- Cytat: Rataxas w Październik 21, 2011, 13:13:13 --- ... no tyle po co drążyć temat mama Was nie kocha ? Czy chłopy z PKS'u ?

--- Koniec cytatu ---

Ej, napisałeś na początku że nie lubisz trollowania sam ochoczo z nami trollujesz i jest git. Da się?

Azbuga:
napisał tez ze jest patriotą i patriotycznie - po polsku - może dać trolowi w ryj... nite - uwazaj bo to twardziel :D

Rashla:
Nie bede sie z Toba wyklocac jezeli tego nie widzisz, to przykre. Nazywanie siebie patriotami jest poprostu nie na miejscu w tym przypadku. Szkoda, że w takim razie umieszczales filmik ktory nie pokazuje waszego corpa tylko jego 'odlam'? Nie rozumiem co to ma wprowadzic w takim razie do tematu?Że jeden wasz odłam to dzieci i jełopy?:D Bo ja tak go odbieram:D

Zsur1aM:
Ten topic musial sie tak skonczyc.

* Zsur1aM points at first post.

Yurioni:

--- Cytat: Rataxas w Październik 21, 2011, 13:08:02 --- liczyłem na bardziej kulturową akceptajce na forum

--- Koniec cytatu ---
chyba chciales napisac kulturalna - siadaj, pala

--- Cytat: Rataxas w Październik 21, 2011, 13:13:13 ---Khm , Khm ... latałem już po low secach ( straciłem juz kupe statków :> ) i mamy nawet zagrzane miejsce w Soju który prowadzi wojny w Wormholach.

--- Koniec cytatu ---
urzekla nas twoja historia, rly...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej