Eve Online > Crucible

Nowy dodatek - Zima 2011

<< < (6/129) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: Dormio w Październik 06, 2011, 15:05:16 ---A to przepraszam  ;)
Miałem nieodparte wrażenie, że nie było innych MMO przed EVE, które topiłyby grafy... ale w końcu wszystkich gier nie znam.
A jaki tytuł masz na myśli ? Pytam żeby przypadkiem nie dać się skusić.  :P

--- Koniec cytatu ---

teraz prawdy już nie dojdziesz..  ;) Pamiętam, że kiedyś nVidia wydała stery które same z siebie, nie potrzebowały żadnej gry, paliły karty graficzne  ;D

LosBekoczoS:
Generalnie ciesze sie ze CCP wkoncu zaczyna widziec ze ich ostatnie 2 lata pracy to wrecz bitwa z playerbase ktory bynajmniej nie placi za gre kasztanami a ciezko zarobiona kasa. Incarna na mojim kompie powoduje te same efekty dzwiekowe co beta BF3 ( wycie karty graficznej ). Problem jedynie ze w eve widzisz kajute i nie ruszajacego sie pamperka+oswietlenie, a w BF3 biegasz strzelasz i teren naprawde wyglada rewelacyjnie. Mam nadzieje ze "blog ceo" naprawde cos oznacza i eve znowu powroci do kanonu grier grywalnych  plus na tyle milych ze warto zaplacic miesiaczny abonament.

sc0rp:

--- Cytat: Dormio w Październik 06, 2011, 15:05:16 ---A to przepraszam  ;)
Miałem nieodparte wrażenie, że nie było innych MMO przed EVE, które topiłyby grafy... ale w końcu wszystkich gier nie znam.
A jaki tytuł masz na myśli ? Pytam żeby przypadkiem nie dać się skusić.  :P

--- Koniec cytatu ---

Z mmo to wow podczas niektorych raid encounterow potrafi dac karcie ostro popalic, no ale jakosc obrazu i efektow jest na zupelnie innym poziomie

Belm Starr:
Piekło zamarza....

--- Cytuj ---CCP Zulu
We're still looking into what graphics and visual aspects we can get in there. I'll make sure we update with that information as soon as we can.

Things like the Cyno effect and engine trails are obviously high on that list.

--- Koniec cytatu ---

https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=142825#post142825

Rabbitofdoom:
Nowe DD tez juz ponoc jest na SISI koniec z bloobem tytanow konczacym bitwe 30s po pojawieniu sie przez zezlomowanie FC, TC, Anchorow i polowy logistykow. Jak do tego dojdzie nerf trackingu zeby juz sie nie dalo robic BLAP bsom to mysle ze problem tytanikow mamy z glowy.

Teraz zostanie tylko problem mamusiek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej