Eve Online > Crucible
Nowy dodatek - Zima 2011
[VIDE] Herezja:
Szkoda, że nie pomyślą o dodaniu statków samobójczych do niszczenia matek ale ... do tego by trzeba było ograniczyć lagi a ... tu jest problem.
A co do walki w lag-u matek i zrobienia coś z tym to już kilka pomysłów (w miarę łatwo osiągalnych) już tu podałem na forum.
ps. Temat DD na logistykach i FC i TC nigdy nie powinien zaistnieć i to jest bardzo duża niedoróbka ze strony CCP, że coś o sile DD czyli potrafiące zezłomować prawie każdy okręt od strzału ma i miało miejsce
Pol Kent:
Niech robią a my popatrzymy. I lepiej niech coś zrobią bo w obietnice już chyba gracze nie wierzą. Do końca roku zostało 3 miesiące, a niby jak piszą przed Świętami to ma być....
Może by tak nasz J-23 Ireul Taar zechciał coś niezobowiązująco powiedzieć o nadchodzącym zimowym rozszerzeniu ? ;)
sc0rp:
--- Cytat: Herezja w Październik 06, 2011, 18:55:36 ---ps. Temat DD na logistykach i FC i TC nigdy nie powinien zaistnieć i to jest bardzo duża niedoróbka ze strony CCP, że coś o sile DD czyli potrafiące zezłomować prawie każdy okręt od strzału ma i miało miejsce
--- Koniec cytatu ---
No stara wersja DD jak zostala odpowiednio uzyta to niszczyla cale floty ;)
Goomich:
--- Cytuj ---Szkoda, że nie pomyślą o dodaniu statków samobójczych do niszczenia matek
--- Koniec cytatu ---
A mało ci fregat, cruzów, BSów, dreadów i carrierów? :P
--- Cytuj ---ps. Temat DD na logistykach i FC i TC nigdy nie powinien zaistnieć i to jest bardzo duża niedoróbka ze strony CCP, że coś o sile DD czyli potrafiące zezłomować prawie każdy okręt od strzału ma i miało miejsce
--- Koniec cytatu ---
Lepiej było jak jednym strzałem rozwalał kilkaset statków?
http://www.warpdriveactive.com/2005/10/23/85-dude-wheres-my-lag/
Sir Falo:
Hybrydy!!!! HUURAAAAA!!!! Gallente na rase władającą EVE :D
W końcu! Pytanie tylko czy doczekam się tego serio, bo tyle lat czekałem.... :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej