Eve Online > Wsparcie techniczne
EVE sie nie włącza ...
Pepo123451:
Witam mam problem co moze być nie tak:
Posiadam Windows 7 32 bit.
Radeona HD 4550
AMD Phenom X3 720 BE @ 3.4 Ghz
Net 3mb/s
Sćiągnąłem wczoraj plik instalacyjny z strony oficjalnej tam co sie rejestruje na 14 dni triala pobrało mi 4.29gb jakoś tak, zainstalowała się ładnie gra, uruchamiam i widzę tylko logo Eve potem znika i nic?? Co może byc nie tak? Z góry dzięki za pomoc!
[admin]"Włącza" do ciężkiej cholery, "włącza", nie "włancza" ze starochińskiego. Doinstaluj sobie do przeglądarki słownik, bo ciężko się czyta te Twoje wypociny... X.[/admin]
garnoo:
zrob screena bo niewiele nam to mowi (to jak sie odpala eve to gdzies tam jest logo poza ikonka?)
takie problemy to zazwyczaj wina softu a nie sprzetu... (sterowniki? directx?)
Belm Starr:
Wybierz menu start, kliknij na panel sterowania. W okienku które się pojawi, w polu wyszukiwania (prawy górny róg) wpisz: dziennik
i kliknij na: Wyświetl dzienniki zdarzeń, rozwiń "Dzienniki systemu Windows" i poszukaj w "Aplikacja", "System" jakichś wpisów kojarzących się z Evką (kolumna źródło)
Jeśli coś znajdziesz - przeklej to tutaj...
Pepo123451:
Nie mam nic (bynajmniej nie widzę) w Dzieniku Zdarzeń związane z EVE, daje screna. Jak mówiłem widzę tylko to logo, a potem jak otwieram Menadżer Zadań widzę tylko ten 1 proces, nie ma już procesu EVE i nic sie nie dzieję. Dx mam zdaję mi się aktualny ( oczywiście mówie o 9.0c), ale zassam zaraz nowy, sterowniki od grafiki to: 11.8 . Pomóżcie to rozwiązac bo format jakoś mi się nie widzi ... ;p
Foto: http://imageshack.us/photo/my-images/40/nicx.jpg/
Lt Rook:
Zacznij od podstaw.
Właściwości na ikonce Evki -> zakładka Zgodność -> zaznacz opcje "Wyłącz kompozycje wizualne" i "Wyłącz kompozycję pulpitu"
jeśli 1 nie pomoże to: dodatkowo zaznacz opcję "Uruchom ten program jako administrator".
Jeśli to wszystko nie pomoże, zaktualizuj sterownik grafy do najnowszego (AMD Catalyst 11.9), od tego właściwie powinieneś zacząć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej