Eve Online > Wsparcie techniczne

EVE sie nie włącza ...

<< < (6/6)

Kara Mon:
SM 2.0 , Emulowane 3.0 a producent podaje ze jest 4.1 .

Czy tem Radzio jest moze produkcji Asusa ? jesli nie to nic nie zasugeruje nowego ale jesli tak to moge znac recepte. W starszych Asusach Catalysty na plycie z karta/pobrane ze strony Asusa to nie bylo to samo co teoretycznie te same Catalysty pobrane ze strony AMD.

Syntion:

Tutaj na pewno znajdziesz rozwiązanie swojego problemu.

Goomich:

--- Cytat: Minna Hinata w Październik 05, 2011, 16:07:39 ---Co nie zmienia faktu że spotkałem się już z problemem brakujących bibliotek dynamicznych których rev. feb 2010 nie posiada ani Win7 bazowo również.

--- Koniec cytatu ---

Może to jak w Steamie, że do każdej gry odpalają instalkę DXa, żeby się zainstalowały biblioteki używane przez daną grę?

Lt Rook:
Panie, SM3.0 to Radek X1600 miał w 2005 roku i to było na rdzeniu RV530, HD 4550 jak najbardziej obsługuje SM4.1 sprzętowo a nie żadne emulowanie.
Dalej bede obstawał przy tym że spaprany D3D (niekoniecznie cały DX) i/lub driver. Z loga ewidentnie widać że nie może zainicjować trinity a to jest 3d engine graficzny gry.

Pepo123451:
Witam wieczorkiem, wpierw powiem może iż jak zauważłem tutaj wiele osób twierdzi ,że Radek HD 4550 to "przysłowiowe gówno" ale jak ktoś nie ma jakiś pro,elo, mega wymagań to mu styka jak najbardziej taka karta, a grałem na nią w wiekszość produkcji na naprawdę zadowalającym poziomie grafiki... Ale mniejsza o to, co do EVE to po zrobieniu formacika generalnego instalacji na "świeżo" 11.9 Catalyst i najnowszego Direxta 9.0c z strony Microsoftu śmiga aż miło na 1600x900 Hight/Medium - 0 lipy ^^ Tylko teraz troszkę "odnależć" mi się w tym ogormnym nowym uniwersum jaki oferuje ta produkcja. Mam nadzieję ,że się tu nie zgubie xd Pozdro wszystkim ;d

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej