Eve Online > Crucible

Time Dilation

<< < (3/15) > >>

Isengrim:

--- Cytat: Herezja w Luty 21, 2012, 12:57:15 ---Także byłem wtedy w stein i to sam w systemie a miałem TD, które rosło aż doszło do wartości max 94% i spadło do 0. Na ally było domniemanie, że serwer się zaraz wyłoży ];)

--- Koniec cytatu ---

Herezja, jesli time dilation jest na 94%, to znaczy ze jest minimalne, czyli czas w grze plynie z predkoscia o 6% wolniej, niz normalnie. Im nizsza wartosc TD, tym wiekszy jest jej wplyw. Kiedy mielismy 26%, to czas w grze plynal o 74% wolniej, niz normalnie. Kapewu?

sc0rp:

--- Cytat: Mona X w Luty 21, 2012, 02:17:57 ---To był lag i tidi,

Tidi mieliśmy dopiero jak sobie polecieliście.

--- Koniec cytatu ---

aha no to nie zle to ja juz wole sam lag . wskaznik tidy iirc w szczycie byl na 6%

@Rash w lagu mozna bylo przynajmniej powalczyc a nie ogladac slooooooooooooooooooooooooooow mooooooooooooooooooooooooooootioooooooooon. jak mi sie drej zbieral do warpa 4+ min (!!!), to wymieklem kolejna akcja brimary bylem z dobre 10min nim spadlem i nie bynajmniej dlatego ze mnie tak logistyki pompowaly. wole laga, crashe nodow i to cale tidi ssie bo sie z dynamicznej gry zrobila strategia turowa.

Ranshe:
"dlaczego nie walczycie z lagiem, moduły się nie odpalają, gridy się nie ładują, rabble, rabble"

wchodzi tidi, moduły się odpalają, gridy się ładują

"tidi ssie bo wszystko trwa po 10 minut, fajniej było jak nie było i był lag i moduły się nie cyklowały i gridy też nie ładowały, rabble rabble"

Niektórym to się nie dogodzi.

Isengrim:
Ja tam zawsze lubilem strategie turowe, a przyjemnosc z dowiedzenia sie, ze moj statek zginal, chociaz teoretycznie gra pokazuje, ze jest w warpie, jest srednia.

I zasadnicza wiekszosc graczy chyba sie jednak z tym zgadza, z tego co czytam. ;)

Goomich:

--- Cytat: Dark Flonoe w Luty 21, 2012, 13:14:52 ---aha no to nie zle to ja juz wole sam lag . wskaznik tidy iirc w szczycie byl na 6%

--- Koniec cytatu ---

Minimum to 10%.

BTW następnym razem, jak będziecie mieć więcej niż 3 flotki, to daj znać, polecę na 2 konta i sobie chociaż postrzelam. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej