Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Inwazja na -A- rozpoczeta?
Chupacabra:
--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpnia 24, 2011, 02:59:13 ---Poczekamy zobaczymy, czy jak drf skonczy z aaa to sie wezmie za sw czy zostawi Was w spokoju, jak zostawi to grats uratowaliscie swoj k...dolek.
--- Koniec cytatu ---
Ja jestem prawie pewien, że nas oleją. K...Mać nikt nie chce Esoterii, tylko raz Coven dał się wrobić i odbił ten koniec świata Syskom i już mu chyba tak zostanie, do czasu aż CCP nie zlikwiduje tego regionu w grze, albo nie ogłosi go terenem zamkniętym :)
Pol Kent:
--- Cytat: Chupacabra w Sierpnia 25, 2011, 19:21:01 ---Ja jestem prawie pewien, że nas oleją. K...Mać nikt nie chce Esoterii, tylko raz Coven dał się wrobić i odbił ten koniec świata Syskom i już mu chyba tak zostanie, do czasu aż CCP nie zlikwiduje tego regionu w grze, albo nie ogłosi go terenem zamkniętym :)
--- Koniec cytatu ---
Nie bój nic. Zróbcie tak jak Goonsi. Wyprowadźcie się sami pod jakimś pretekstem, a zobaczysz że nawet tym bezludziem ktoś się zainteresuje. ;D
Goomich:
Wolny dzień.
Najpierw spuściliśmy do piachu samotną wieżę.
O dziewiątej Wicek zaczął pingować, że wroga flota, że blisko i żeby do floty bo o ja pi...le.
Zebraliśmy się i już godzinę później nastąpił hot drop o'clock. Podobno wrogi FC spanikował, zwiał i zostawił resztę floty na pożarcie (czy coś takiego). W każdym bądź razie, tamci mieli więcej BSów oraz scorpy nastawione na nas.
Z ciekawostek: ktoś odstrzelił Echelona (srsly, przekażcie rolkom, żeby nie latali takim sprzętem jak jestem w pracy). A do Krun poleciałem Guardianem z pełnym SCkowym zestawem impów w głowie. :D
Soulscream:
--- Cytat: Pol Kent w Sierpnia 25, 2011, 19:33:43 ---Nie bój nic. Zróbcie tak jak Goonsi. Wyprowadźcie się sami pod jakimś pretekstem, a zobaczysz że nawet tym bezludziem ktoś się zainteresuje. ;D
--- Koniec cytatu ---
Droby pretekst zajecie najlepszego regionu w eve przed dominion. A tam taki gowniany pomysl.
Vanzi:
--- Cytat: Mona X w Sierpnia 25, 2011, 23:17:32 ---Zebraliśmy się i już godzinę później nastąpił hot drop o'clock. Podobno wrogi FC spanikował, zwiał i zostawił resztę floty na pożarcie (czy coś takiego). W każdym bądź razie, tamci mieli więcej BSów oraz scorpy nastawione na nas.
--- Koniec cytatu ---
Nie spanikował, ale chyba łudził się, że NC mając większą flotę i guny pod własnym posem nie będzie potrzebować 8 tytków do pomocy ; ) Po zbiciu drugiego JB kilka osób miało punkty od POSa, zamiast warpować to FC chciał ich wydostać - a później jak już padła komenda warp to akurat bańka poszła i 1/3 floty odwarpowała. Mogła być fajna bitka, no a wyszło jak zawsze, iwinbutton.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej