Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Inwazja na -A- rozpoczeta?
Rabbitofdoom:
Raczej napusci ich na goonow albo bedzie probowal namowic ich zeby stali na strazy polodnia przed wszystkim co bedzie wypelzac ze stain zeby ich podgryzac w catch.
akira akawa:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpnia 16, 2011, 20:18:33 ---Ha.. i wydało się :-P Papcio UAxDeath napuszcza swoich "poddanych" na przeróżne alianse, sprzedając na prawo i lewo supery, iski wymienia na real kasę ( w jego przypadku dolary bo siedzi w Stanach)...a ja się zawsze zastanawiałem jaki on tam interes kręci :P
--- Koniec cytatu ---
http://www.youtube.com/watch?v=0o8XMlL8rqY
sc0rp:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Sierpnia 16, 2011, 20:54:41 ---Raczej napusci ich na goonow albo bedzie probowal namowic ich zeby stali na strazy polodnia przed wszystkim co bedzie wypelzac ze stain zeby ich podgryzac w catch.
--- Koniec cytatu ---
Na goonow to juz probowal i skonczylo sie na
az do catch.
VonBeerpuszken:
Gdyby Papcio chciał na prawdę pobic goonów to by to zrobił, ale obaj CEO żyją na stopie koleżeńskiej od bardzo dawna i mają jakieś wspólne inetersy. Swego czasu byli nawet splusowani ze sobą. reset poszedł dopiero jak prawdziwy Gonnswarm się rozleciał, z tym że ani jedna ani druga strona nie podejmowała prawdziwych akcji zbrojnych przeciwko drugim.
Prawda jest taka że gooni nie są w stanie przeciwstawić połowy sił jakie DRF mógłby na nich rzucić.
A DRF i -A- nie lubią sie od bardzo bardzo dawna, nie pamiętam dokłądnie historii, więc mogę coś wykoślawić, ale bodajże stareńkie RA się rozpadło na 3 frakcje - AAA, RA, XIX w bardzo burzliwej atmosferze. No i poszło na noże między dzisiejszymi RA, XIX i -A-
Jeśłi ktoś zna dokłądnie tę historię to prosze mnie poprawić :)
Soulscream:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpnia 17, 2011, 11:58:45 ---Gdyby Papcio chciał na prawdę pobic goonów to by to zrobił, ale obaj CEO żyją na stopie koleżeńskiej od bardzo dawna i mają jakieś wspólne inetersy. Swego czasu byli nawet splusowani ze sobą. reset poszedł dopiero jak prawdziwy Gonnswarm się rozleciał, z tym że ani jedna ani druga strona nie podejmowała prawdziwych akcji zbrojnych przeciwko drugim.
Prawda jest taka że gooni nie są w stanie przeciwstawić połowy sił jakie DRF mógłby na nich rzucić.
A DRF i -A- nie lubią sie od bardzo bardzo dawna, nie pamiętam dokłądnie historii, więc mogę coś wykoślawić, ale bodajże stareńkie RA się rozpadło na 3 frakcje - AAA, RA, XIX w bardzo burzliwej atmosferze. No i poszło na noże między dzisiejszymi RA, XIX i -A-
Jeśłi ktoś zna dokłądnie tę historię to prosze mnie poprawić :)
--- Koniec cytatu ---
Reset nie polecial ze wzgledu ze cos sie rozpadalo. Rest polecial dlatego, ze zyjemy od siebie 100 jumpow i plus nie jest potrzebny. Miedzy pilotami i tak jest cicha umowa i do siebie nikt nie strzela. To wciaz zyjace elementy starego RSF.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej