Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (66/117) > >>

Tooten:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpnia 16, 2011, 18:28:32 ---Mam wrażenie że skrót DRF zdeka zmutował... DRF całe życie to legion i shadow of death i Solary, przez krótki czas RA bo siedział w Dronkowie za pozwoleniem Papcia UAxDeatha. AAA najeżdża NC., Raiden, WN i masa innych na doczepkę... gdzie tu DRF?

--- Koniec cytatu ---

Supery RA i Legionu gęsto orały HED. A solary praktycznie nie istnieją (nie żeby kiedyś robiły coś wartego uwagi) bo wyglądają na tle reszty jak MH na tle reszty starego NC.

Lt Rook:
Master (MACTEP) ma ksenofobiczne podejście do świata nie od dzisiaj. Angażuje swój allians tylko w sprawy które bezpośrednio go dotyczą, lub gdy zostanie zmuszony przez UAxDeatha.

Doom:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpnia 16, 2011, 18:28:32 ---Mam wrażenie że skrót DRF zdeka zmutował... DRF całe życie to legion i shadow of death i Solary, przez krótki czas RA bo siedział w Dronkowie za pozwoleniem Papcia UAxDeatha. AAA najeżdża NC., Raiden, WN i masa innych na doczepkę... gdzie tu DRF?

--- Koniec cytatu ---
W kramie z supercapsami sprzedawanymi wyzej wymienionym po okazyjnych cenach? :P

Rabbitofdoom:
Ano DRF bardzo sprawnie zbudowal sobie przybudowke ktora robi za meatshield i jeszcze merda ogonkiem skaczac w maszynke do miesa.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Doom w Sierpnia 16, 2011, 19:56:20 ---W kramie z supercapsami sprzedawanymi wyzej wymienionym po okazyjnych cenach? :P

--- Koniec cytatu ---
Ha.. i wydało się :-P Papcio UAxDeath napuszcza swoich "poddanych" na przeróżne alianse, sprzedając na prawo i lewo supery, iski wymienia na real kasę ( w jego przypadku dolary bo siedzi w Stanach)...a ja się zawsze zastanawiałem jaki on tam interes kręci  :P
Ale fajna teoria spiskowa mi wyjszła  ;D
Swoją drogą, ciekawe kiedy napuści WN i mp. Raidenów na siebie, w końcu interes musi się kręcić  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej