Eve Online > Incarna

Devblog: Incarna zapowiedziana

<< < (5/10) > >>

Zgudi:
Mi się klimat frelaancer bardzo podobał

--- Cytuj ---Tak, ku...cy dostałem już po piątym razie.
--- Koniec cytatu ---
Animacja była krótka

--- Cytuj ---Animowane zakładki z agentami zlecającymi jedną z dwóch typów misji.
--- Koniec cytatu ---
A kto siedział przy stolikach? I nie były to tylko ludziki tła, rozmawiało się.

--- Cytuj ---Animowany, prymitywny market.
--- Koniec cytatu ---
Ale można było pochodzić i porozmawiać ze sprzedawcą. I czesto z takimi toczyła sie rozmowa odnośnie kolejnej części kampanii.

--- Cytuj ---To znaczy, że są jeszcze głupsi, niż enpece w eve.
--- Koniec cytatu ---
Kogo masz na myśli? Nie prowokuj mnie.

Nawiązuję do tamtej starej gry, gdyż coś podobnego przydały by się w kolejnym dodatku, żeby trochę "ożywić" grę. Oczywiście nie wymuszając latanie po stacji za agentami, sklepem.  Żeby to wszystko było dostępne od razu w okienkach jak teraz.

Jonas:
Mona okres masz czy coś? To była fabularyzowana wizja w stylu rpg z odrobiną humoru, a ty wyskakujesz z takimi głupotami.

Goomich:

--- Cytat: Zgudi w Maj 27, 2011, 12:08:10 ---Animacja była krótka
--- Koniec cytatu ---

Nie po dziesiątym razie.

--- Cytat: Zgudi w Maj 27, 2011, 12:08:10 ---A kto siedział przy stolikach? I nie były to tylko ludziki tła, rozmawiało się.Ale można było pochodzić i porozmawiać ze sprzedawcą. I czesto z takimi toczyła sie rozmowa odnośnie kolejnej części kampanii.
--- Koniec cytatu ---

A my o kolejnej czesci kampani rozmawiamy w Ksodzie i na FHC...

--- Cytat: Zgudi w Maj 27, 2011, 12:08:10 ---Kogo masz na myśli? Nie prowokuj mnie.
--- Koniec cytatu ---

To juz nie pamietasz oczym pisałeś? O małych flotach durnych enpecy atakujących stacje.

--- Cytat: Jonas DaVerde w Maj 27, 2011, 12:11:18 ---Mona okres masz czy coś? To była fabularyzowana wizja w stylu rpg z odrobiną humoru, a ty wyskakujesz z takimi głupotami.

--- Koniec cytatu ---

No jestem z deka podkurwiony, a idea patrzenia przez okno zawsze mnie irytowała.

Zgudi:

--- Cytuj ---idea patrzenia przez okno zawsze mnie irytowała
--- Koniec cytatu ---

Każdy ma inne oczekiwania :P :)

Edit: tam też można było rozbić się o planetę.
Edit 2: odnoście głupich npc, npc-e są głupsze, ludzie są głupsi.

ch4os:
Dziś rzucili kolejna wersje klienta na Duality i z tego co widzę po "patch note" będę musiał chyba przeprosić za te obelgi;p bo wygląda że ktoś się wziął do roboty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej