zapraszam do npc 0.0 w takim razie, najlepiej do venal bo macie blisko, szczegolnie stacja w k3 z kickoutem bedzie dla was bardzo atrakcyjna
nic nie jest wykluczone :] mozliwe ze w jakiejs nieokreslonej przyszlosci wyladuje w npc 0.0 tyle ze niekoniecznie w venal i niekoniecznie pod bandera NC
problem z npc 0.0 jest taki, ze tam zyja generalnie calkiem niezli pvperzy i ludzie, ktorzy interesuja sie pvp od czasu do czasu nie dadza sobie tam rady... nerf JB tylko eskaluje ta sytuacje - wiecej pvperow w npc 0.0
niezli a nawet bardzo dobrzy pvperzy w regionach w okolicy nc to tylko ncDOT/ev0ke, a reszta to albo male siuski z metagamingiem jak PL, albo trzymajacy sie kurczowo spodnicy PL jak np. not found czy merciless. corpow/ally ktore nie moga zaszkodzic infrastrukturze nie wymieniam, bo wszedzie tacy zyja tyle ze sa nieszkodliwi.
Btw co chcialbys w NPC 0.0 zmienic/znerfic ?!
I wbrew pozorom to jest bardzo madre pytanie i jednoczesnie trudne w odpowiedzi. jedyne co mi do glowy na teraz przychodzi to np. mozliwosc ostrzelania modulow stacji NPC i przez to wylaczenie ich uslug ofc dotyczylo by to tylko npc 0.0 (a nie low sec czy hi sec) bo sov 0.0 dotyczy od zawsze a i to by trzeba bylo zasymulowac aby zobaczyc jakie bedzie mialo konsekwencje.
@HammerSnake sorry nie chce mi sie dyskutowac z kims kto nie gra w eve gadajac o eve bo przypomina to rozmowe ze swinia o niebie.
- wprowadzenie statków frakcyjnych na market okazało się de facto nerfem zarabiania na misjach w NPC 0.0.
a takze nerfem anomalii i plexow w 0.0 - wiesz tam tez wypadaja bpc i to calkiem sporo
aczkolwiek mi tam sie ta zmiana podoba.
- na horyzoncie kolejny nerf misji (wszystkich - to znaczy, że i tych w NPC 0.0) w postaci likwidacji quality oraz działów agentów. Feedback z tych zmian na SiSi nie jest zbyt zachęcający.
ojoj straszne
Ale nawet gdyby - ja w Venal nie zarabiam w ogóle, co nie przeszkadza mi tam mieszkać. Więc co tu nerfić?
usunac nietykalnosc ludzi zyjacych w 0.0, jak? nie mam pojecia
@Dux trolujesz z nudow czy taka Twoja natura?
Powiedzialbym że Inity mieszkające na byłym terenie Cartelu. z chęcią podyskutowalyby z tobą o tej tezie
Najbardziej w calej sytuacji śmieszy mnie to że stare pryki jak np (nie obrażając) Venzon cieszą sie na info o zmianie null, a gówniarzeria drze ryja że to nerf i się tam teraz żyć nie da przez to.
Tym bardziej śmieszy ze do tej pory było dokładnie odwrotnie w zakresie opini "fajne / czy was coś pojebało" i że JB to stosunkowo świerzy wynalazek a wcześniej ludzie w null jakoś żyli
ech doom uwielbiam Twoje wypowiedzi, ktore sa czesto tak dalekie od prawdy. Aby kogos wywalic z NPC regionu musisz go kampic 23/7 a zeby kogos wywalic z sov 0.0 lecisz przejmujesz sova i stacje i zapominasz o sprawie widzisz roznice?