Eve Online > Incarna

Captain's Quarters na Duality

<< < (10/14) > >>

Gregorius:
Simsy ftw! Nie znacie się  >:D

I faktycznie cz.3 ma chyba najlepszy edytor postaci atm. Nigdzie nie spotkałem czegoś tak rozbudowanego.

Osobiście wolałbym tak, jakby obecny edytor w EvE miał więcej możlwiości (tak tylko trochę) i ciut bardziej intyicyjne zmienianie dzioba. Może jak incarna wejdzie, to zobaczymy więcej funkcji ? Póki co - jest badziewie i nie ma co się oszukiwać.

@Sokole ty fanboju! Czy cokolwiek w EvE Tobie się nie podoba ? [to prawie jak ze zwolennikiem Apple]  ;) Avatary nie są najlepsze na rynku (chyba, że chodzi ci o mmo) - za mało nerdujesz  >:D >:D >:D

Dormio:

--- Cytat: Gregorius w Kwiecień 29, 2011, 09:08:28 ---@Sokole ty fanboju! Czy cokolwiek w EvE Tobie się nie podoba ? [to prawie jak ze zwolennikiem Apple]  ;) Avatary nie są najlepsze na rynku (chyba, że chodzi ci o mmo) - za mało nerdujesz  >:D >:D >:D

--- Koniec cytatu ---
Ale w czym nie są najlepsze ? Mają imitować ludków ? Mają wyglądać realistycznie ? Narzekanie na interface nie zmieni postaci, że to co mają robić robią wyśmienicie.

SokoleOko:

--- Cytat: Gregorius w Kwiecień 29, 2011, 09:08:28 ---@Sokole ty fanboju! Czy cokolwiek w EvE Tobie się nie podoba ? [to prawie jak ze zwolennikiem Apple]  ;) Avatary nie są najlepsze na rynku (chyba, że chodzi ci o mmo) - za mało nerdujesz  >:D >:D >:D

--- Koniec cytatu ---

Jest kupa rzeczy, która mi się niepodoba, ale nie należy do nich Incarna.

W ogóle to wklejcie linki do tych "lepszych" avatarów - Sims 3 widziałem na żywo i to edytor "kreskówowych pacynek", a nie coś porównywalnego z Eve.

Gregorius:
W sumie Dormio ma rację... de gustibus non est disputandum.

Sokole - czytaj -> w simsach EDYTOR jest da best, bo możesz zrobić praktycznie wszystko. A, że pacynki.. cóż... bywa ^_^.

Imo ładniejsze avatary ma właśnie rzeczony mass effect. Na tyle, na ile edytor pozwalał.
Generalnie w grach, gdzie dużą rolę odgrywają cut-scenki z naszymi postaciami etc. avatar będzie bardziej dopracowany, by cieszył oko. Stąd moja nadzieja, że jeszcze coś się zmieni (głównie lepszy morphing twarzy) w EvE.

SokoleOko:

--- Cytat: Gregorius w Kwiecień 29, 2011, 10:18:12 ---Sokole - czytaj -> w simsach EDYTOR jest da best, bo możesz zrobić praktycznie wszystko. A, że pacynki.. cóż... bywa ^_^.

--- Koniec cytatu ---

W Sims nie zrobisz fotorealistycznej postaci, tak jak w Eve. To, że 90% graczy Eve nie umie wykorzystać potencjału tego narzędzia to inna sprawa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej