Eve Online > NoobGarten

Statki i ich broń

<< < (9/15) > >>

Mrowqa:
To zobacze tam kiedy indziej, narazie muszę kończyć ;)
Dzięki za kase, zdazylem wczesniej za oszczednosci odrobic podobny statek ;D Teraz patrze i przecinek troche w prawo przesuniety ... :D
Dzieki ( fajna gra, tylko nie wiem czy bede grac pozniej ... - mam triala, a 18-stki nie = kasy tez nie ;/ )
Gdybym tak ubił jakiegos pirata to by troche plexow bylo :P ( pomarzyc zawsze wolno :D )

Pozdrawiam,
Mrowqa

Colonel:

--- Cytat: Mrowqa w Kwietnia 14, 2011, 19:55:23 ---Gdybym tak ubił jakiegos pirata...

--- Koniec cytatu ---

Pozdrawiam,
Mrowqa

>:D >:D >:D >:D >:D >:D

lkasprzak:

--- Cytat: Colonel w Kwietnia 14, 2011, 20:19:03 ---Pozdrawiam,
Mrowqa

>:D >:D >:D >:D >:D >:D

--- Koniec cytatu ---

najlepiej na cola polowac jak jest offline :D ostatnio dwa razy tego samego lokiego stracil jak byl off wiec masz szanse :p

Dormio:

--- Cytat: Doom w Kwietnia 13, 2011, 16:51:32 ---
--- Cytat: Dormio w Kwietnia 13, 2011, 16:11:44 ---4. Launchers
- standard/heavy/cruise missile (long)
- rockets/assaul missile/torpedoes (short)

--- Koniec cytatu ---
FIX
w tej grze nie ma czegoś takiego jak assalut missile, jest jedynie podzial w wyrzutniach
- assalut launcher - strzelaja light missile (podobnie jak standard launchery) tyle że są przeznaczone dla cruzerów (wiekszy magazynek i chyba rof w stosunku do frejekowych standardów)
- heavy assalut launcher - strzelają heavy assalut missile

--- Koniec cytatu ---
Ale doczytałeś dokładnie co napisałem ?
Mam podkreślić czy sam sprawdzisz... no dobra podkreślę...

--- Cytat: Dormio w Kwietnia 13, 2011, 16:11:44 ---4. Launchers

--- Koniec cytatu ---
  :P
Oczywiście masz rację, bo miałem na myśli heavy assault missile jako typ amunicji. Same launchery nie mają jako takie zasięgu  8)

Mrowqa:
Szans dużych nie mam, ale spróbować można ;) Miałem dobrą wyrzutnię, która dropłem i straciłem ;/ Wyfullowałem najlepiej jak mogłem swojego trashera ;)
7x autocannon 200mm, 2x rig 10%rof, weapon uprage na rof'a i tracking ... do tego microdrive ( czy jakos tak ;D to co daje 500% speeda ), shield booster ... Pisze po założeniu ammo Fusion S gdzieś okolo 875m zasięgu, ale już przy 5-6km atakuje ( słabo ;/ ). Na 1500m ( 2x za daleko) wali ponad 200 co 3sek - dla mnie to duzo ;) Wystarczy ze podlece i orbitowanie = mam jakieś szanse ... jak sobie drony sprawie to zobaczymy co dalej ...

EDIT:
Przystąpiłbym do UA, ale z tego co widzę to mi nie opłaca się ... tam mają czasy szkolenia podane w tyg ( mi pozostało 9 dni triala ;D ). Po tych 9  dniach prawdopodobnie skończę grę, czego mi teraz jest szkoda  :'( Kasę oddam ( szkoda by się straciła ). Napiszcie tylko kto dał ile ;) Co mi zostanie rozdzielę :D (Oddam w sensie, że kupię drogo od kogoś zwykłego śmiecia na markecie )

EDIT:
ehh, trasher ma zerowe drone bay  >:(

Pozdrawiam,
Mrowqa

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej