Eve Online > NoobGarten

Statki i ich broń

<< < (8/15) > >>

Goomich:

--- Cytat: Mrowqa w Kwietnia 14, 2011, 15:33:44 ---Gdzie to dokładnie ? Daleko ? :D
Bo u jednego NPC nabiłem wysoki Effective standing  ::)
--- Koniec cytatu ---

Nie każę ci się tam przeprowadzać. :P

--- Cytat: Mrowqa w Kwietnia 14, 2011, 15:33:44 ---EDIT:
to 25 skoków !!?? nie wiem czemu, ale miałem to od razu pod którąś zakładką ... jakiś specyficzny układ, niesamowity ??

--- Koniec cytatu ---

To Centrum Galaktyki i najgorsza dziura w Nowym Edenie. Miejsce gdzie jedni zarabiają miliardy, a inni tracą (zwykle w tym samym dealu). Miejsce pełne oszustów, naciągaczy, złodziei i piratów. Miejsce, gdzie kerbiry walczą miedzy sobą ostrzej niż najostrzejszy pevałperzy w najostrzejszej wojnie Południa z Północą i to 23,5/7, a nie raz dziennie po dwie godzinki (z czego półtora, to czekanie na załadowanie grida). Można tam dostać wszystko, w każdej ilości. Nie czytaj locala.

Mrowqa:
To nieźle ... ale żeby coś kupić ( zwłaszcza na początku - gdy to nie jest zbytnio potrzebne ) to szkoda czasu tyle latać ;) chyba, że autopilot i zostawić kompa / zagrać w co innego ;) - ale tak to można zostać rozwalonym ;( - miałem już tak :P

Pozdrawiam,
Mrowqa

SokoleOko:
Pff.... 25j = 20 minut lotu jakąś frytką.

Normalnie na roamie robi się 50j+ ciężkim sprzętem.

Welcome to Eve, Harden the fuck up! -> http://www.youtube.com/watch?v=VgvM7av1o1Q

Mrowqa:
SokoleOko, coś mi się zdaję, że Cię w grze widziałem ... Latasz w okolicy Teonusude ??

EDIT:
ehh, kolejne misje w low sec'u ;/

Pozdrawiam,
Mrowqa

lkasprzak:
jak sie zaloguje to podesle Ci troche kasy zebys sie za latwo nie zniechecil :) mi kiedys pomogli to i ja pomoge :)

Najlepsza rada na tym forum: wstap do Unseen - samemu nie poznasz nawet polowy a ta gra rozwija skrzydla grajac w grupie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej