Eve Online > NoobGarten

Paladyn i misje l4

<< < (6/7) > >>

Doom:
Dla twoich skili wywal dc i wstaw tam w zależności od prądu TE / HS / CPR

observer:
Coś mi nie pasuje ten przyszłościowy fit, brakuje 50 calibration points.
Maelstrom z propozycji Mando po małym dostosowaniu fitu do mojej postaci i wcisnieciu ab (kiedyś zamiast ab wkladalem tracking compa i usnołem pewnego razu przy kompie lecąc do drabinki około 100km) wygląda na bardzo fajny sprzęt, ale nie zamiast machariela, a w drodze do niego. Tylko mnie zastanawia czy nie bylo by lepiej zmienić też frakcji/agenta? Latanie przeciwko  sansha/blood riders na shiedzie chyba nie jest tak bezproblemowe jak na armor tanku?

Doom:
Zalerzy od konstrukcji i / lub ceny shield tanka. To co podalem na Maelapo daniu hardenerów pod misje powinno sobie poradzić. A Blood i Sansha to jedne z najlepiej dochodowych ratów

SokoleOko:

--- Cytat: observer w Marca 24, 2011, 00:55:23 ---Latanie przeciwko  sansha/blood riders na shiedzie chyba nie jest tak bezproblemowe jak na armor tanku?

--- Koniec cytatu ---

Tyle, że armor tank na Machu przekreśla jego najważniejszą zaletę - czyli DPS i (częściowo) zasięg.

Pamiętaj, że na tym shipie tankujesz też DPS-em (mówimy o ficie z 800mm AC) - frytki i deski pękają na salwę, cruisery na 2-3. Cykl dział to ok. 3 s. W efekcie drony puszczasz tylko na BS-y, bo mniejsze ścierwo ginie tak szybko, że drony więcej latają od celu do celu niż strzelają. Ew. puszczasz dronki na jednego cruisera, którego zamęczą same do końca, a w tym czasie na gridzie zostają tylko BS-y. Zawsze możesz też kontrolować odległość od ratów i nie dawać im wejść na optimal.

Zgudi:

--- Cytuj ---frytki i deski pękają na salwę, cruisery na 2-3
--- Koniec cytatu ---
Na moim apocu tak właśnie jest, może tylko cruzy padają na 4, więc mach musi to robić znacznie lepiej, trudniejsze misje robi się i tak bardzo długo (około 1 godziny), choćby ze względu na kiepski tank i konieczność kombinowania, tzn. nieustannego uciekania poza zasięg dział wroga. Nie mogę doczekać się dnia, gdy będę mógł walczyć nie ruszając się z miejsca

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej