Eve Online > NoobGarten

Warp to member (in cloak)

<< < (2/4) > >>

Goomich:
Oczywiście można jeszcze mówić o sytuacji pt. CCP robiąc nowe forum, zepsuło coś w cloakach.

Pynio:
Raczej o dekatywacji.

Deaktywacja -> natychmiast microwarp drive -> dolot do celu z pewnością w krótszym czasie niż możliwość aktywacji (teoretycznej z tego co piszecie) modułów -> stasis + 2 x WS + 2 x light artillery.

Nie piszę o "graficzce" pojawiającego się "stateczka" :) jeśli o tym piszesz. Jedyne co to jest problem z ponownym włączeniem cloack - wtedy pojawia się stosowna informacja o czasie zależnym od umiejętności cloak z tego co pamiętam.
ps. możliwość aktywacji modułu - rozumiem czas identyczny z ponowną możliwością aktywacji cloak.
Statek: Stiletto.

Doom:
http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Improved_Cloaking_Device_II

--- Cytuj ---Sensor Recalibration Time   
20,000 s
--- Koniec cytatu ---
Ten parametr mówi o opóxnieniu jakie masz w mozliwosci lockowania celu

Pynio:
:) No to zdziałałem cuda... Inaczej nie wytłumaczę faktu władowania w gościa amunicji + webowania + skramblowania... zajęło mi to góra 5-8 sekund. Z pewnością nie minęły 20 sekund. Cała akcja trwała z 15 - w tyle mnie zdjął :) Nie wyłączyłem micro i mnie zdjął trasherem.

Sprawdzę to jeszcze jak kupię nowego stiletto.

Kara Mon:
skil cloaking skraca czas rekalibracji sensorow wiec na lvl 4 zostaje z 20 sekund cos okolo chyba 5-7.

Jesli mogles od razu zalockowac po wyjsciu z cloaka to oznacza ze CCP cos popsulo , czyli wszystko po staremu  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej