Eve Online > Wsparcie techniczne

Trial loguje i ....koniec

(1/10) > >>

czajpej1974:
Witam.

Mam problem z rozpoczeciem gry. Trial 21 dni, wszystko jak nalezy wpisuje i po zalogowaniu dochodze tylko do "choose your race" i po wybraniu jednej z 4 opcji zaczyna sie ladowac i trwa to ...no dlugo i nic sie nie dzieje poza muzyka i krecacym sie kolkiem na czarnym ekranie. Czytalem, ze czesto sa problemy z zalogowaniem ale ja mam login i haslo ok tylko sie pozniej nic nie dzieje po wybraniu rasy. Prosze o pomoc przed koncem trialu. Dziekuje.

[VIDE] Herezja:
Troszkę to dziwnie brzmi ale ... czy czasem nie masz za słabego kompa (bo o ile rozumiem doszedłeś do kreatora wyglądu postaci)?

czajpej1974:
No wlasnie kompa mam powyzej wymagan ale zmniejszylem i tak w ustawieniach na poczatku wszystkie mozliwe obciazenia i dalej to samo. Jak zmienilem na tryb wyswietlania w oknie - to samo, ale jak czasem przechodzilem Alt + tab do czegos innego to mi mignely postacie tylko przed zamknieciem okna.

Ciagle mam na czarnym ekranie w lewym gornym rogu Bloodline i na dole w prawym Next i Back.

[VIDE] Herezja:
Czyli siada wybór postaci.
Można myślę to załatwić na 2 sposoby.
Petycją lub instalką gry na innym kompie i ustawieniem wszystkich atrybutów postaci a później na domowym kompie może wszystko pójdzie bez problemu.

czajpej1974:
Z innym kompem bede mial problem a Petycja co oznacza? Jak widac totalny swiezak jestem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej