Eve Online > Wsparcie techniczne
Trial loguje i ....koniec
[VIDE] Herezja:
Petycje możesz napisać na stronie producenta w odpowiednim dziale. Ogólnie petycja to wiadomość Twoja do CCP. Pisze się ją po angielsku oczywiście.
czajpej1974:
To zrobie w takim razie jak mowisz. Jutro wysmaruje list. Trzeba im podawac parametry kompa czy wystarczy tak jak tobie powyzej.?
A poza tym moze ktos blby chetny do pomocy i moglby mi pomoc zalozyc te postac dlamnie.?
Stary Pierdola:
--- Cytat: czajpej1974 w Luty 23, 2011, 01:38:57 ---To zrobie w takim razie jak mowisz. Jutro wysmaruje list. Trzeba im podawac parametry kompa czy wystarczy tak jak tobie powyzej.?
A poza tym moze ktos blby chetny do pomocy i moglby mi pomoc zalozyc te postac dlamnie.?
--- Koniec cytatu ---
Logowanie się innej osoby niż właściciel konta jest zabronione , spróbuj na innym kompie u przyjaciół , rodziny itp.
melhior:
Witam
Też miałem trochę przygód w tym temacie, polecił bym sprawdzić czy ma się nowe sterowniki do grafiki i czy grafika na pewno obsługuje pixel shader 3.0 bo przez to siada kreator tworzenia postaci. Jeśli to by nie pomogło, to jeśli bardzo chcesz pograć w Ivi, to możesz spróbować zamieścić post na forum z prośbą o stworzeniu postaci na koncie na zasadzie "dam ci login i hasło a później hasło sobie zmienisz" lub spróbować jak wyżej na innym kompie.
Pozdrawiam
Xarthias:
--- Cytat: melhior w Luty 23, 2011, 07:22:25 ---możesz spróbować zamieścić post na forum z prośbą o stworzeniu postaci na koncie na zasadzie "dam ci login i hasło a później hasło sobie zmienisz"
--- Koniec cytatu ---
Tego bym nie próbował... Zaczynać "karierę" na forum od bana od razu?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej