Eve Online > NoobGarten

Standingi

<< < (2/3) > >>

sc0rp:
Jesli na jednym masz wyskillowane skille do stqandow to pewnie bedzie duzo szybciej dobic jednym do l4 i pozniej robic w grupie.

JA mam pytanie aby podniesc sie z -8.0 (na dyplomacy V) trzeba zrobic epic arca problem w tym ze aby go dostac trzeba miec albo u guristasow/angeli 5.8 albo u corpow typowo niekombatowych, sa ludzie co boostuja te standy za iski ofc czy jedyna droga to litr wyborowej, ogorki i boostowac samemu?

--- Cytat: Doom w Lutego 21, 2011, 13:00:56 ---Waśc sie dobrze czujesz? 80% wypadkow nagroda za l4 storaka jest z dupy medalik za jakieś 5kk (jak sadzisz dlaczego takie tanie te linki sa?) w zamian dostaje sie po dupie w standingu do co najmniej dwóch frakcji i trochę polepsza się standing do dwóch innych. Te pozostałe 20% to w większości jeszcze syfniejsze hardwire, a od swieta implant +4 nader czest do charyzmyNapisz to jakos inaczej bo nie wiem o co Ci chodzi

--- Koniec cytatu ---

ekhm ekhm zmien agenta bo ja poki co tylko impy +4 za kawalek kernite dostawalem jak robilem L4.

Goomich:

--- Cytat: Dark Flonoe w Lutego 21, 2011, 12:48:49 --- Generalnie imo te standingi sa w evce zjebane, na markecie mozesz kupic wlasciwie wszystko po za standingami :/

--- Koniec cytatu ---

http://www.eve-wiki.net/index.php?title=Data_Center_Agents

Doom:
Tak dobrze nie ma. Ci agenci poza najgorszym tez wymajgaja wysokiego standa. Ktoś z -8 i tak z tego nie skorzysta

sc0rp:
ekhm ekhm a jest takie dla guristasow i/lub angelsow

Tak gegam bo bym z samej ciekawosci zaliczyl te epic arci ;) tylko mi sie nie chce haulowac przez tydzien jakiegos shitu aby zaczac.

Doom:
Bufu (przy czym niektórzy z wyjsciowym standem do angeli z -10) omineli problem standów zaczynajac epick matarski a w jego trakcie zdradzając i przechodzac na stronę angelsów. O detale gadaj z np Sokolem >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej