Eve Online > NoobGarten

Standingi

(1/3) > >>

R@F:
Mam stand do do caldari state kolo 5,8, a do minmatar kolo -2. Potrzebuje podnieść stand na 7.0 do jednej z korporacji minmatarkiej. Czy robiąc dla niej misje stracę stand do caldari state, czy może jest jakiś sposób żeby zrobić stand do corpa nie tracąc stand do caldari state??

Doom:
Robiąc misje tylko dla korpa (nie przeciw frakcyjne, odrzucajac story) nie stracisz stanada u caldari

sc0rp:
Z tym ze odrzucajac storyline'y ktore sa wysienka na torcie w robieniu misji w hi secu. Generalnie imo te standingi sa w evce zjebane, na markecie mozesz kupic wlasciwie wszystko po za standingami :/

R@F:
Jeśli jednym charem doczlape się do standa 7.0 nierobiąc storylianow to czy szybciej uda mi się podnieść stand drugiemu charowi za pomocą pierwszego(blitsując lvl 3 lub 4) czy jednak szybciej będzie klepiąc tym drugim charem misje od 0 ale już robiąc storyliny??

Doom:

--- Cytat: Dark Flonoe w Lutego 21, 2011, 12:48:49 ---Z tym ze odrzucajac storyline'y ktore sa wysienka na torcie w robieniu misji w hi secu. Generalnie imo te standingi sa w evce zjebane, na markecie mozesz kupic wlasciwie wszystko po za standingami :/

--- Koniec cytatu ---
Waśc sie dobrze czujesz? 80% wypadkow nagroda za l4 storaka jest z dupy medalik za jakieś 5kk (jak sadzisz dlaczego takie tanie te linki sa?) w zamian dostaje sie po dupie w standingu do co najmniej dwóch frakcji i trochę polepsza się standing do dwóch innych. Te pozostałe 20% to w większości jeszcze syfniejsze hardwire, a od swieta implant +4 nader czest do charyzmy

--- Cytat: R@F w Lutego 21, 2011, 12:55:51 ---Jeśli jednym charem doczlape się do standa 7.0 nierobiąc storylianow to czy szybciej uda mi się podnieść stand drugiemu charowi za pomocą pierwszego(blitsując lvl 3 lub 4) czy jednak szybciej będzie klepiąc tym drugim charem misje od 0 ale już robiąc storyliny??

--- Koniec cytatu ---
Napisz to jakos inaczej bo nie wiem o co Ci chodzi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej