Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
BUFU Rekrutuje dyskusja
Jonas:
--- Cytat: Isengrim w Marzec 12, 2012, 10:27:14 ---To w IDEI. Oh wait, Jurek juz u Was. :)
--- Koniec cytatu ---
Na szczęście nie zabrał ze sobą całego bogactwa inwentarza. Te nadwyżki, które przyciągnął, odetniemy z całą surowością. ;)
Coldim:
Nie próbowaliśmy się wprowadzić do syndi. Jedna akcja z R&K to był wynik mojego błędu, a druga to już ich masterwork i powiem szczerze, że dawno nie widziałem żeby ktoś tak gratulował przeciwnikom po tym jak został zgankowany :P
Isengrim:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 12, 2012, 10:44:43 ---Na szczęście nie zabrał ze sobą całego bogactwa inwentarza. Te nadwyżki, które przyciągnął, odetniemy z całą surowością. ;)
--- Koniec cytatu ---
No nie wiem, czy ucinanie czegokolwiek Jurkowi jest najlepszym pomyslem. ;)
Dux:
--- Cytat: C0ldim w Marzec 12, 2012, 12:13:24 ---Jedna akcja z R&K (...)
--- Koniec cytatu ---
No ta pierwsza wygląda jak klasyczne wepchanie się z butami na trzeciego do czyjejś bitki (przynajmniej na KB wygląda to tak jakby Wam wskoczyli do bitki z "masakradami"). R&K bardzo dobrze tą sztukę opanowało, za co pochwalić ich należy. Nie mniej złapanego tak niejednokrotnie potrafi mocno zirytować. Dlatego ich nie lubię :P
GlassCutter:
--- Cytat: C0ldim w Marzec 12, 2012, 12:13:24 ---a druga to już ich masterwork i powiem szczerze, że dawno nie widziałem żeby ktoś tak gratulował przeciwnikom po tym jak został zgankowany :P
--- Koniec cytatu ---
opowiecie wreszcie jak to było? :P I żeby była jasność nie pytam złośliwie tylko z ciekawości. W potyczkach z R&K zawsze będę kibicował Wam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej