Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
BUFU Rekrutuje dyskusja
SokoleOko:
Witamy w Syndicate :)
Po 4 miesiącach mieszkania tutaj straciłem cały szacunek dla R&K - blobują i uprawiają risk averse PvP. W życiu nie widziałem ich małego roamu czy gościa na solo. Jedyne co potrafią, to wisieć godzinami na tytku w Vestouve, żeby wpieprzyć się na trzeciego i cokolwiek zabić. Przeżyłem nawet ich hotdrop na moje 20 drejów.
Ich setup - JEDYNY jakim latają - początkowo był pomyślany do walki z Goonami. Niestety, 200 Maeli ora wszystko, więc teraz Rooksi robią w Syndicate to, co Gooni robili im. Są wrzodem na dupie Syndicate, bo ich hotdrop jest naprawdę JEDYNYM zmartwieniem FC latającego po Syndicate i szukającego bitki. Mam nadzieję, że do reszty zbittervecieją i przestaną grać.
Kira Korpii:
Moze i jest to alians postaci bogatych i wyskillowanych, i pewnie tez potrafiacych grac, ale trafniej niz Sokol nie mozna ujac ich stylu szukania walki ;)
Aha, ale nie zmienia to faktu ze carriery tych panow byly sfitowane po prostu... z dupy ;D
Goomich:
Może się akurat przefitowywali z triaga, albo w triaga?
Venzon 2003:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 12, 2012, 12:48:55 ---Witamy w Syndicate :)
Po 4 miesiącach mieszkania tutaj straciłem cały szacunek dla R&K - blobują i uprawiają risk averse PvP. W życiu nie widziałem ich małego roamu czy gościa na solo. Jedyne co potrafią, to wisieć godzinami na tytku w Vestouve, żeby wpieprzyć się na trzeciego i cokolwiek zabić. Przeżyłem nawet ich hotdrop na moje 20 drejów.
Ich setup - JEDYNY jakim latają - początkowo był pomyślany do walki z Goonami. Niestety, 200 Maeli ora wszystko, więc teraz Rooksi robią w Syndicate to, co Gooni robili im. Są wrzodem na dupie Syndicate, bo ich hotdrop jest naprawdę JEDYNYM zmartwieniem FC latającego po Syndicate i szukającego bitki. Mam nadzieję, że do reszty zbittervecieją i przestaną grać.
--- Koniec cytatu ---
no prosze, nie przypuszczalem, ze sie z toba tak szybko w czyms zgodze
my tez hotdropimy z tytana ale czesciej ruszamy sie standardowym gangiem, ktory mozna gdzies spotkac i uczciwie pokonac w fair walce
rooksow chyba nie spotkamy nigdzie w roaming gangu, bedzie trzeba sprytnie ich zbajtowac i hotdropnac a potem counter-hotdropnac ich counter-hotdrop :P
Coldim:
--- Cytat: GlassCutter w Marzec 12, 2012, 12:48:37 ---opowiecie wreszcie jak to było? :P I żeby była jasność nie pytam złośliwie tylko z ciekawości. W potyczkach z R&K zawsze będę kibicował Wam.
--- Koniec cytatu ---
Scouci byli caly 1j przed gangiem, wskoczylismy, poszedl warp na outgate i jak poszlismy w warpa to sie zapalilo cyno na out, czekaly na nas 2 banieczki, tak ze wyladowalismy w srodku banki juz.
Co do triagy, to akcja zostala juz omowiona u nas, ale generalnie to nie mielismy gotowych carrierow stricte pod traige i sie na szybko przefitowywali - stad "fity", a R&K wskoczylo na trzeciego. Przyznam, ze do wczoraj nie mialem u nich alta w systemie... Podobnym setupem wydaje się latać Snuff Box, ale chyba nie specjalnie często się ze sobą ścierają.
Ogolnie lessons learned i nawet Venzon przezyl te straty :)
Zgadzam sie z Kira co do R&K, ale respect dla skilla mam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej