Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (25/55) > >>

Matzu:
Wszedzie wymagaja api, i to czesto pelnego.

Aenyeweddien:

--- Cytat: Matzu w Marzec 30, 2012, 17:10:33 ---Wszedzie wymagaja api, i to czesto pelnego.

--- Koniec cytatu ---

To że wymagają w korpie to nic dziwnego ryzyko przystępowania ale rejestrowanie się na jakiś dziwnych serwisach no way

sc0rp:

--- Cytat: Aenyeweddien w Marzec 30, 2012, 16:58:31 --- bo na pewno nie będę się rejestrować na dziwnych stronkach już się raz sparzyłam i teraz żadnych ozdobników nie używam i nie będę używać nawet jeśli wymagają limited API

--- Koniec cytatu ---

Omg /facepalm i to pisze osoba bedaca czlonkiem akademii, mam nadzieje ze nie uczysz kadetow. Bo udostepnienie api do okradzenia konta ma sie mniej wiecej tak jak powiedzenie komus obcemu na ulicy ze mieszkasz na 3cim pietrze do okradzenia tego mieszkania.

Aenyeweddien:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 30, 2012, 17:20:57 ---Omg /facepalm i to pisze osoba bedaca czlonkiem akademii, mam nadzieje ze nie uczysz kadetow. Bo udostepnienie api do okradzenia konta ma sie mniej wiecej tak jak powiedzenie komus obcemu na ulicy ze mieszkasz na 3cim pietrze do okradzenia tego mieszkania.

--- Koniec cytatu ---

Szczerze uczę kadetów ale o API nie rozmawiamy...
Ale faktem jest że dziwnym trafem mimo zachowania wszelkich procedur bezpieczeństwa (hasła nikomu nie udostępniałam, było ono z grupy dosyć silnych - zlepek 12 cyfr i liter, na komputerze z którego się logowałam nie stwierdzono śladu wirusów ani robaków) zaliczyłam włam i wyczyszczenia konta w Eve a właśnie przed "włamaniem" wprowadzałam API w związku ze zmianą... Może to i nie ma wpływu ale ja jestem w chwili obecnej uczulona na wszelkie serwisy które tego ode mnie wymagają i mam takie prawo

Doom:
Nite napisz że Gośka jako wteranka bufu i Twoja mentorka z UA, ma taryfę ulgową przy rekrutacji i skończ ten durny pseudoflame :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej