Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
BUFU Rekrutuje dyskusja
Kombat:
da się :)
Aenyeweddien:
No ale odpowiedzi jednoznacznej nie ma...
Pytanie jest czysto teoretyczne ale np. ja tam konto miałam ale po okradzeniu maina usunęłam i obiecałam sobie że w żadnych tego typu serwisach nie będę się rejestrować...
Kombat:
Generalnie chodzi o to żeby obejrzeć skille, więc jeśli nie eveboard to jakiś inny sposób (np screen?) jeśli ktoś ma uczulenie na tego typu serwisy ;)
Nitefish:
Generalnie nie chcemy żadnych screenów i innych zamienników. Za pomocą nowego api można ustalić dostęp wyłącznie do skilli, czyli to o co nam chodzi. Procedura jest bezpieczna i nie pozwala na włamywanie się do konta, etc. Jak wspomniał Kombat profil można dodatkowo zabezpieczyć hasłem.
Posiadanie aktualnej strony ze skilami pilota (zakładając, że przyjeliśmy go do BUFU) ma też inne zalety:
- w przypadku młodych postaci przydzielony opiekun czuwa nad optymalnych skilowaniem, tak aby możliwie szybko osiągnąć najlepsze wyniki oraz mieć możliwość latania statkami pasującymi do sprofilowanych flot.
- w przypadku starszych postaci pozwala nam łatwo oszacować potencjał pilota i także zasugerować coś do wyskilowania co się przyda najbardziej w korpie.
Ot i cała tajemnica.
Aenyeweddien:
--- Cytat: Kombat w Marzec 30, 2012, 15:22:18 ---Generalnie chodzi o to żeby obejrzeć skille, więc jeśli nie eveboard to jakiś inny sposób (np screen?) jeśli ktoś ma uczulenie na tego typu serwisy ;)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Nitefish w Marzec 30, 2012, 16:53:07 ---Generalnie nie chcemy żadnych screenów i innych zamienników. Za pomocą nowego api można ustalić dostęp wyłącznie do skilli, czyli to o co nam chodzi. Procedura jest bezpieczna i nie pozwala na włamywanie się do konta, etc. Jak wspomniał Kombat profil można dodatkowo zabezpieczyć hasłem.
--- Koniec cytatu ---
No to ja już nie wiem może byście się zdecydowali i jednym głosem mówili bo można kociokwiku dostać...
A dodatkowo przy taki podejściu jak prezentujesz Nitefish to ja np. nie mam szansy na wstąpienie do Was bo na pewno nie będę się rejestrować na dziwnych stronkach już się raz sparzyłam i teraz żadnych ozdobników nie używam i nie będę używać nawet jeśli wymagają limited API
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej