0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Może za dużo wymogów jak na korporację szkoleniową dla początkujących jest powodem małego zainteresowania czytaj odstraszania potencjalnych "korpowiczów". UA stała się zbyt "elytarna", zbyt "pro".
A jakie są teraz wymogi?
Jakieś półtora roku temu zrobiłem wszystkie tutoriale dla amarrow w ramach podbijania standingow.A co do wymagań UA, to jeśli dla kogoś skończenie tutoriala i przeczytanie dziesięciu punktów statutu UA to wysrubowane wymagania to masakra.
Nigdy nie skończyłem tutoriala Rozumiem, że się nie dostanę?
To widać bo w grze nie reprezentujesz żadnego poziomu. Może jak skończysz tutorial coś zaczniesz ogarniać lepiej , po tylu latach i w końcu masz odpowiedź czemu nic nie możesz ugrać .
wykorzystać ten mechanizm jako filtr anty-bot-spam.Poprzednie forum było non-stop zalewane "reklamami pseudo-viagry" czy powiększania tego i owego w 25 językach świata...W taki o to sposób rozwiązaliśmy ten problem, jeżeli komuś to przeszkadza to niech sam spróbuje prowadzić podobną działalność.
Robię drugie podejście do Eve, zielony jestem całkiem, szukam przyjaznego corp'a gdzie od czasu do czasu ktoś coś wytłumaczy jak koniowi na polu :-)Nie mam pomysłu na to jak zacząć - jaką rasą / jaki bloodline / ancestry / education. Dodam, że wcześniej z MMO kilka lat temu grałem w WoW, przestałem jak się dzieciaki urodziły, obecnie incydentalnie popykuję w D3. Próbowałem kiedyś EVE, ale bez powodzenia, może za młody byłem ?Może się znajdzie ktoś życzliwy, kto pomoże i będzie miał cierpliwość do 40 latka :-)
Unseen Academy przerwała działalność.Jako politycznie niezależna instytujca, miała zbyt związane ręce.Ostatnia Kadra Unseen Academy przeszła do korporacji WATAHA.Kanał In-game "WATAHA."Zasoby UA nie przepadły, znajdziesz je na: http://unseen.pl/Błąd Access Mask oznacza, że ustawiłeś błędne parametry API key.
Tylko sęk w tym, że takie same parametry wpisałem na tutejszym forum i bezproblemowo się zarejestrowałem.