Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[UA] Unseen Academy - korporacja szkoleniowa - dyskusja
[CAS] Hadrian Virgious:
Próbowałem się zarejestrować na forum Unseen Academy i nici, gdyż kiedy podaje nazwę użytkownika wyskakuje mi informacja: Wrong accessMask -> Verish. Może to ktoś wyjaśnić?
[WILD5] Gagat:
nie wiem, jak forum, ale UA zawiesiło działalność szkoleniową.
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Styczeń 15, 2016, 19:00:00 ---nie wiem, jak forum, ale UA zawiesiło działalność szkoleniową.
--- Koniec cytatu ---
Akademia rabinowa dalej działa, szkoli (i to bardzo aktywnie) więc może warto by się tam zgłosić.
Kilka osób trafiło do nas przez akademię i złego słowa powiedzieć nie mogę , podstawowe ogarnięcie mają.
mkx:
no to polskie comunity teraz skazane na rainbowa akademie, skwituje to tak, to już jest koniec.
Anna Nietrzeba moze "sonic" od was by coś poszkolił ? przecież na Ua tsie pierdoły nie z tej ziemi opowiadał nawet na dobrym haju tak nie mam jak on :)
[NAUKE] Son of Rainbow:
Witam,
ten smutny news dotarł do mnie dopiero 2-3 dni temu. Unseen zajęło się mną w 2005, później po rocznej przerwie przygarnęło w 2010. To naprawdę luka w polskim community, którą nie można zapełnić i mam nadzieję, że to tylko tymczasowa niedyspozycja obłędnej Akademii z Ankh Morpok ;).
Ostatnie lata zdarzało mi się odsyłać ludzi, którzy nie chcieli uczyć się bojowych rzeczy w EVE. Teraz nie ma gdzie ehh.
Aniu dziękuję Ci za miłe słowa.
--- Cytuj ---no to polskie comunity teraz skazane na rainbowa akademie, skwituje to tak, to już jest koniec.
--- Koniec cytatu ---
Tp już jest koniec ... nie ma już nic ... jesteśmy wolni ... :). Zapraszam, Cię na kanał Akademicki gdzie każdy starszy pomaga jak może i jak ma ochotę ... jeśli sam masz ochotę nigdy nic na siłę ;). Na nasz TS także każdy może wejść. Akademia Public ts.kilann.fr:10027
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej