Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[UA] Unseen Academy - korporacja szkoleniowa - dyskusja
Qlko1:
--- Cytat: Anthar w Czerwiec 24, 2015, 13:39:30 ---http://evewho.com/pilot/Tori+Tasarti
--- Koniec cytatu ---
I co? Za kazdym razem jak polujecie gangiem to najpierw sprawdzasz ile gra twoja ofiara, żeby nie skrzywdzić nowego? To pewnie bloba Brave tylko obserwowałbyś z daleka w cloaku? Powiedz mi jak stara musi być postać żeby można było do niej strzelać?
--- Cytat: Anthar w Czerwiec 24, 2015, 13:39:30 ---Rattlesnake jak gila jest super stateczkiem dla noobow - glowne bonusy ida z hulla nie z skilli.
--- Koniec cytatu ---
Jest też super targetem.
--- Cytat: Anthar w Czerwiec 24, 2015, 13:39:30 ---Po prostu niektorych rzeczy nie wypada robic :D
--- Koniec cytatu ---
Ta, nie wypada latać bez scouta takim statkiem po 0.0. IMO jedyna rzecz, której nie wypada w całej tej sytuacji.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: qlko1 w Czerwiec 24, 2015, 14:07:01 ---Powiedz mi jak stara musi być postać żeby można było do niej strzelać?
--- Koniec cytatu ---
Starsza od strzelającego, w przypadku gangu, starsza niż średnia wieku całego gangu :D
Młodszych bić nie wypada, przynajmniej tak kiedyś tatuś mi tłumaczył za pomocą paska... starszy ode mnie tak na marginesie... :-X
8)
Filip Bonn:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 24, 2015, 09:41:03 ---Połowa użytkowników Centrali świetnie by się czuła w CVA :P Tam też maja totalnego pierdolca na temat sprawdzania czy KOS czy NOT KOS (tu UA czy nie UA) niezależnie od miejsca i sytuacji :P
--- Koniec cytatu ---
Co Cię tak boli?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Czerwiec 24, 2015, 15:23:18 ---Co Cię tak boli?
--- Koniec cytatu ---
Mnie? To raczej pytanie do tych co mają dziwne pretensje o to że ktoś ustrzelił jakiegoś nooba z UA :)
[BU FU] Karas:
wydaje mi sie, ze jdynym punktem ktory moglby byc nie halo, to te standy, tzn UA mogla miec nas na +, my nie koniecznie, bo po pierwsze zwolnilismy diplo, 2 tak malo jest celow w null, ze strzela sie do wszystkiego co sie rusza i na POSa nie spierdacza.
2 sprawa jak juz ktos tych chlopakow zaprasza, to niech sie troche nimi zajmie. latanie gate-gate raciarka bez scouta nie nalezy do najbardziej sprytnych pomyslow. no chyba, ze jest to lolololo domni na neutach, super niespodzianka madafaka.
ehhh jak slysze na TS, "mam domka zlapalem na bramie", juz czuje w kosciach, ze bedzie wpierdol: ]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej