Eve Online > CR - Archiwum
Odp: [UA] Unseen Academy - Szkoleniowa Korporacja dla Początkujących w EvE
Zgudi:
Pierwszy raz w życiu widzę, że ludzie chcą poświęcać za free kupę czasu. No ale może przekonam się, że nie znam jeszcze świata.
Po drugie jak czytam, o wymaganiach do UE, o programie szkoleniowym, o podaniu, o 3 do 8 tygodniach nauki, to stwierdzam, że całe to EVE jest bardziej skomplikowane niż złożone zagadnienia projektowe w budownictwie. Czytam od tygodnia forum i nie wierzę że to takie złożone. Chyba pilot-kapitan Airbusa 360 w liniach lotniczych Airfrance nie ma tyle wiedzy o lataniu co kilkuletni pilot gracz eve online!!!!!!
P.S. Interesuje mnie jak wygląda lot bojowy grupki kursantów z oficerem szkoleniowym (opiekunem) po systemach low security i 0.0. A jak jakiś blob "będący po ciemnej stronie mocy" wleci i wszystkich pośle do........... ?
Jeśli to miało by się udać bez szwanku to prawdą jest że:
Look Skywalker był raperem
Walczył na rymy z Lordem Waderem
a od robienia bitów
był didżej Artuditu
Doom:
--- Cytuj ---P.S. Interesuje mnie jak wygląda lot bojowy grupki kursantów z oficerem szkoleniowym (opiekunem) po systemach low security i 0.0. A jak jakiś blob "będący po ciemnej stronie mocy" wleci i wszystkich pośle do........... ?
--- Koniec cytatu ---
W zależnosci od tego który to Oficer, to:
- kadeci zostana wystrzelani za lemingowanie przez rzeczonego oficera
- blob wybije gang
- swietnie dowodzeni kadeci zmielą tych złych
A powazniej to sprawa wyglada tak że wspomniane loty "pod opieką" to tak naprawdę roamy w których najczesciej spory procent gangu to również bardziej doświadczeni piloci z korporacji zaprzyjaźnionych
Dejf:
Witam.
Chcialbym złożyc prosbe o przyjecie do UA. Jestem poczatkujacy, gram EVE 2dni. Wszystkie warunki przyjecia mam spełnione.
Oketa:
Prosimy o złożenie podania in-game na dowolnej stacji. Wyszukaj: Unseen Academy.
Colonel:
tak przy okazji...nie wydaje Wam sie ze na portalu powinien byc staly button do UA ?
Jest tylko startrekowy, co daje mylne wrazenie w pierwszym kontakcie ze strona...
Nowy gracz mialby podstawione pod nos cos z czego moglby skorzystac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej