Eve Online > CR - Archiwum

Odp: [UA] Unseen Academy - Szkoleniowa Korporacja dla Początkujących w EvE

(1/11) > >>

Doom:
Na czas wojny rekrutacja zostaje zawieszona.
Za problemy techniczne przepraszamy i pracujemy nad ich rozwiązaniem  :knuppel2:

Gregorius:
Unseen Academy ponownie rekrutuje !  O0

Działania wojenne zostały zakończone i teraz jesteśmy gotowi przyjąć nowych kadetów na najbliższy cykl szkoleniowy  o7

Starakopara:
 o7

a czy istnieje mozliwość uczestniczenia w treningach i szkoleniach nie opuszczając dotychczasowej korporacji?
i czy owe treningi i szkolenia odbywają się w przestrzeni Caldari / Amarr ( bo z Matarami i Gallenciakami to jestem na " bardzo wojennej scieżce " , tzn. marynarki wojenne obu w/w frakcji strzelają do mnie jak tylko przeskoczę z przestrzeni Caldari / Amarr do Matar / Gallente )

cepel:
Witam
Skonczyłem tutorial i kupuje niedługo Vexora. Nie wiem niestety jak znaleźć i przyłączyć się do kanału szukałem w googlach i nie znalazłem:( Poza tym chciałbym przystąpić do Unseen Academy. I proszę o info, w jaki sposób się składa podanie? Czy muszę lecieć na miejsce? (chodzi mi o to że w corp info jest namiar na siedzibę czy dopiero po zadokowaniu do ww.  będę miał opcję złożenia podania?).

Xarthias:
W panelu z lewej strony znajdź ikonkę Channels & Mailing lists. Tam wejdź w zakładkę Channels, kliknij Join i wpisz nazwę kanału.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej