Eve Online > CR - Archiwum

Odp: [UA] Unseen Academy - Szkoleniowa Korporacja dla Początkujących w EvE

<< < (3/11) > >>

Doom:
Ja wiem że osoby pytające się w tym temacie to osoby początkujące w grze, ale żeby początkujący ogólnie w internecie?
Jeśli klikniecie na link w pierwszym poście (ten jasno żółty napis) zostaniecie przerzuceni na ładną stronkę w której takie duperele jak lokalizacja i warunki przyjęcia atakują oczy zaraz po załadowaniu się strony...

Starakopara:

--- Cytat: Doom w Listopad 02, 2009, 12:23:11 ---Ja wiem że osoby pytające się w tym temacie to osoby początkujące w grze, ale żeby początkujący ogólnie w internecie?
Jeśli klikniecie na link w pierwszym poście (ten jasno żółty napis) zostaniecie przerzuceni na ładną stronkę w której takie duperele jak lokalizacja i warunki przyjęcia atakują oczy zaraz po załadowaniu się strony...

--- Koniec cytatu ---

Offtopowo:
Doom jestem " starszym" panem, który nie wychowywał się z komputerem, i wybacz mi proszę, że jestem laikiem w sprawach dla Ciebie oczywistych...

Gregorius:
Po akademii staniesz się młody duchem ^_^

link do stronki z informacjami : www.papuga.unseen.pl/akademia

serdecznie zapraszamy :)

Starakopara:
dzieki Gregorius  ;)

Xarthias:
Turbodymomen twierdzi, że przeszkoli nowych graczy. Akademia zawstydziła Turbodymomana, wyszkoliła takich graczy już setki :)
Graczu! Jeśli zamierzasz rozpocząć swoją przygodę z Eve-Online, nie eksperymentuj.
Akademia to sprawdzony produkt.
To ludzie, którzy uczą, bo tego chcą, a nie po to, żeby zdobyć nowych korpowiczy.
To sprawdzony program nauczania i doświadczeni instruktorzy.
Tylko UA zapewni Ci bezbolesny start w brutalnym świecie Nowego Edenu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej