Eve Online > Incursions

Nowe Planetary Interaction

<< < (2/5) > >>

Sir Falo:

--- Cytat: matka w Styczeń 27, 2011, 02:07:47 ---Od kiedy wprowadzili ten planetary interaction? dla kogo profesja?

--- Koniec cytatu ---

No to to jest już od Tyranisa, czyli kawałek czasu :)

Ksin Khane:
Witam

Moim zdaniem to wygląda tak - ułatwiono obsługę ekstraktorów, moża ładnie ustawic sobie czas wydobycia itp.  ale jeśli chodzi o zyski to jest klapa - tempo produkcji strasznie spadło i to jest wielki minus dla naszago waletu. :( Także wg mnie to lepiej było przed patczem jesli chodzi o PI.

SokoleOko:
Czyli co - znerfili jeszcze bardziej żenująco niskie przychody z robienia P2 z wydobywanych przez siebie surowców?

Już widzę te wojny o planety, na które CCP tak bardzo liczy :)

magni:
wydaje mi sie ze tempo produkcji spadlo bo czasami ekstraktory dzialaja w cyklu 2h zamiast 1h co efektywnie zmniejsza tempo wydobycia o polowe i fabryki czekaja na surowce bo one nadal maja 1h cykl - to mi wyglada na jakis bug chyba bo nie da sie tego przestawic

co do zloz to jak narazie nie zauwazylem zeby nagle z czerwonego zmienialy sie na zielone, jak restartowalem po 4 dniach program wydobycia od nowa to czerwone bylo w tych samych miejscach co wczesniej

Ksin Khane:
Jeśli chodzi o cykle ekstraktorów to ustawienia mam takie: czas pracy 23h to daje 1 cykl po 15minut , fabryki P1 maja cykl 30 minut a P2 1godzine.
Takie ustawienia mialem przed paczem i mam teraz. Cała produkcja pracuje bez przerwy i nie mam przestojów a kasy jakos mniej z tego teraz jest jakoś.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej